Дами, искате ли тайната за дълголетие - ами, не спирайте

...
Дами, искате ли тайната за дълголетие - ами, не спирайте
Коментари Харесай

Кое действие удължава най-много живота на жените?

Дами, желаете ли тайната за дългоденствие - ами, не спирайте да домакинствате! Да, казахме загадка за дългоденствие, а не за благополучен живот  - съгласно нас има разлика!

Домакинската работа удължава живота на дамите с три години, само че за мъжкото здраве няма особена изгода от нея, заяви в. " Мейл он сънди ", базирайки се на холандски учени.

Според резултатите от проучването на екип от университетския медицински център в Ротердам, за мъжете е по-добре да градинарстват, в сравнение с чистят или да перат.  Градинарството обезпечава на мъжете 2,7 години спомагателен живот. Докато работата навън има пренебрежима изгода за дамите.

 почистване Thinkstock

Възможно е обаче резултатите от проучването да са такива, тъй като дамите домакинстват повече, означават учените.

За проучването си учените са наблюдавали 7000 мъже и дами няколко десетилетия.

Е, ние пък считаме, че най-важното е не какъв брой години живееш, а по какъв начин ги изживяваш. Със сигурност чистенето и прането не са най-хубавият метод! Съгласни ли сте, дами?
 Пролетно разчистване на дома: 5 неща, за които забравяме  Пролетно разчистване на дома: 5 неща, за които забравяме  Пролетно разчистване на дома: 5 неща, за които забравяме  Пролетно разчистване на дома: 5 неща, за които забравяме
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР