Дами и господа народни представители от 45-то и 46-то НС,

...
Дами и господа народни представители от 45-то и 46-то НС,
Коментари Харесай

Вера Иванова: С какво се различавате от убийците от ГЕРБ, дами и господа?

Дами и господа народни представители от 45-то и 46-то Народно събрание, тези,които обещавахте, че ще се погрижите за най-онеправданата част от обществото ни.

Не ви ли е позор от националните цени, на които се гощавате всеки ден, до момента в който има гладуващи деца и пенсионери ровещи в кофите?

Кой доплаща разликата? "

Това написа в профила си във Facebook Вера Иванова от " Системата ни убива ".

" В същото това време хора умират от апетит, не от уврежданията си.

Дами и господа народни представители, вие даже не сметнахте за належащо, не намерихте време да обърнете внимание на хората с увреждания над 18 година

Та те умират, дами и г-да народни представители. Майките им умират от беззащитност и безизходност, а това са майки, дали живота за децата си, вместо да ги връчат на страната да ги отглежда.

Дами и господа народни представители, не ви ли е позор да губите парламентарно време за нарастване на личните си заплати, до момента в който в страната цели фамилии агонизират в бедност?

Не ви ли е позор, дами и господа народни представители, че не приехте нито един значим за хората закон?

Дами и господа народни представители, не ви ли е позор, че не върнахте " Закона за персоналната помощ " на хората, чийто живот зависи от него?

А обещавахте обилно в телевизионните студия и по медийни мероприятия. Дами и господа народни представители, не ви ли е позор да продължавате с геноцида към хората с тежки и голям брой увреждания?

Ние, майките на лица с увреждания от НГИ " Системата ни убива " ви питаме: " С КАКВО ВИЕ съдебна експертиза РАЗЛИЧАВАТЕ ОТ УБИЙЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ПРИДРУЖНИТЕ ИМ ПАРТИИ, които убиха вярата за живот на най-уязвимите?

Не ни отговорайте!

Отговорете на съвестта си (ако я имате).

Засрамете се дами и господа народни представители (ако можете)! ", приключва Вера Иванова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР