Дами и господа, На 18 януари 2019 осъмнахме с новината,

...
Дами и господа, На 18 януари 2019 осъмнахме с новината,
Коментари Харесай

Това Е Прекалено! Вижте Какви Хора Ни Натрапват Радушно От Ефира На Би Ти Ви!

Дами и господа,

На 18 януари 2019 осъмнахме с новината, че след огромна интервенция на Прокуратурата, ДАНС и Министерство на вътрешните работи, в България е разрушена " група от 43 лица, финансирала терористи посредством нерегламентирани парични преводи в изключително огромни размери ", а действията на тази група съставляват " опасност за националната ни сигурност ". Едно от арестуваните лица се споделя Атеф Хсара, сириец.

Лицето Атеф Хсара е било посетител в излъчвания на вашата телевизия, където е разказвал за репресиите, осъществени от президента Башар Асад, против членове на опозицията в Сирия. По-конкретно, господин Хсара твърди, че " Има над 50 000 задържани, други са арестувани, след ден-два ги връщат убити ".

Изводът, който можем да си създадем, е нещастен. Ако господин Хсара е покровител на сирийската съпротива, като в това време е финансирал ислямистки терористични групировки, то сред едните и другите може да се постави знак за тъждество. Сирийска съпротива = Ислямистки тероризъм. Това е теза, която аз и от ден на ден хора пазиме години наред, опирайки се на многочислени доказателства.

Въпросът ми към вас е следният. Ще се разграничи ли малкия екран от лице, обвързвано с интернационалния ислямистки тероризъм, на което е давала платформа в предаванията си, изцяло в духа на демократичната мейнстрийм агитация, а точно - че членовете на сирийската съпротива са носители на демократична идея, която е в унисон с полезностите на цивилизования свят, а не ислямисти, борещи се за шериат?

За страдание, паралелът със скорошния скандал в немското издание на " Шпигел " е неизбежен. Напомням, че прочут и неведнъж награждаван кореспондент беше заловен да разгласява подправени вести за Сирия, като е отклонявал средства, предопределени за сирийски деца към персоналните си сметки. Показателното е, че този публицист бе изобличен не от редакторите на медията, а от турски фотограф. Неизбежен е въпросът ми и за качествения надзор, който всяка медия реализира върху наличието. Има ли подобен, или е задоволително журналистът да списва материали, отговарящи на " партийната линия "?

Мога ли да чакам и отговор на писмото ми до вас от 25 октомври 2015 (ще го приложа още веднъж в коментарите), изпратено във връзка кино лентата " Сирийска мозайка ", съдържащ лъжовни изказвания и изкривени обстоятелства?

В очакване на отговор,

Ирини Зикидис


Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР