Дами, ако се чудите как да заблестите на фирмения коледен

...
Дами, ако се чудите как да заблестите на фирмения коледен
Коментари Харесай

Как да заблестим на фирменото коледно парти

Дами, в случай че се чудите по какъв начин да заблестите на фирмения коледен прием в навечерието на 2023-а - годината на Черния воден заек, ще ви помогнем с няколко хрумвания. Ще обърнем внимание на обичайните форми: банкетна зала в ресторант, офис събитие или непретенциозно събиране с екипа след тежък работен ден.

Важно е да поддържате духа на празника, без да нарушавате корпоративния дрескод и общоприетите етични професионални стандарти. Идеалният вид тази година е съвременна дълга плетена или плетена ажурна рокля. Също по този начин в наклонността са модели на рокли с ниска или висока талия. И, несъмнено. кормила и високи странични цепки.



На какви цветове да заложим?

Ако вярвате в поличбите и митологията, се пробвайте да изберете празничен тоалет в сходство с цветовете на животното, което е знак на 2023 година Това се отнася за навечерието на Нова година, само че можете да го приложете и за корпоративното празненство през декември. Например Черният воден заек ще бъде благополучен през 2023 година, в случай че отпразнувате идването му с компания от сътрудници в лъскави тоалети в стилните цветове: сребристо, златисто, бежово, бяло, перлено, синьо, тъмносиньо, лъскаво черно.



Рокля, гащеризон, костюм, пола, блуза, панталон?

Моден обзор на вечерната дизайнерска мода от подиумите на международните столици ще ви помогне да решите и да извършите единствения верен избор. Печеливша алтернатива за всяко коледно празненство - рокля, сако, костюм, гащеризон - от брокат или лъскава блестяща материя - с искра, пайети, златна или сребърна бродерия.

Коктейлна рокля

Една от най-популярните варианти за фирмено коледно празненство е коктейлната рокля. Стилът й допуска липса на ръкави и яка, както и дължина до коляното или малко по-ниско/по-високо.

Коктейлна рокля без ръкави midi или различен жанр с прилична дължина е превъзходен избор за девойки и дами на всяка възраст, в случай че ще вземат участие във фирмени надпревари, танци, игри.



В дребна черна вечерна рокля пък можете да празнувате всичко и на всички места - даже в ресторант или вкъщи. Стилистите напълно основателно считат този тип елегантно дамско облекло за гаранция за основаване на стилна визия, която потвърждава безупречния усет на своята притежателка. Най-важното изискване са скъпите сребристи аксесоари. Точно такива съвременни бижута в композиция с дребна черна рокля оферират дизайнерите на фешън къщи този сезон.

Елегантни костюми за прием в ресторант

На коледния прием в ресторанта можете да се премените в грациозен костюм, който е по-скоро в сходство с желанието на една същинска професионална жена да не излиза отвън рамките на формалния дрескод. Изберете комплект, който включва свободно брокатено сако или сако с блестящи пайети. С изтънчена блуза или немного разсъблечен топ можете също да създадете грациозен и моден костюм.



Скромно коледно събиране с екипа

За спокойна вечер с екипа след края на работния ден можете да изберете всяко облекло, което ви харесва, изключително в случай че е чисто женско събиране. Лъскав пуловер/блуза, грациозен панталон, пола с пайети или пък ослепителен топ и железни аксесоари. Ежедневен бизнес костюм или рокля може да бъдат украсени с ослепителен подробност по ваш избор: искрящо покривало, пъстър шал, болеро с искра, грациозен колан, вечерно украшение.


Какво не трябва да забравяме при избора на облекло за купона?
 

1. Не е задоволително да ушиете или купите тоалет, обувки, аксесоари. Необходимо е да премахнете от лицето си всички признаци на отмалялост, досада и равнодушие.

2. Черното облекло е съвсем 100% гаранция, че ще изглеждате елегантно и уместно за момента, само че в случай че не желаете да извършите тъмно усещане, не забравяйте да добавите сребърни обувки/сандали, колие, гривна, красива висулка, кристали, брошка или клъч с пайети.



3. Всяко служебно събитие е просто продължение на вашите професионални действия. Не можете да се появите на коледно корпоративно празненство, изключително в случай че участват вашите шефове и ръководители на отдели, в тоалет с огромно деколте, с „ дупки ” на бедрата и талията, с гол стомах, с висока цепка на полата, в халати от транспарантни тъкани. Разрешени са единствено изрези на ръкавите, асиметрия на едното рамо и ниски сечения на рокли и поли с прав контур.



4. Кич, скандални, екстравагантни тоалети - в този случай са неуместни. По-добре е да изберете  облекло в минималистичен жанр, без провокационен тип и изискани елементи. Скромност, възприятие за усет и съразмерност - това е, от което се нуждаете, с цел да не се откроявате прекалено много в екипа, изключително на фона на женски водачи, които могат да си разрешат да се облекат скъпо и шикозно за фирмен прием.



5. Страхотно въодушевление, лъчезарна усмивка и, несъмнено, удовлетворен взор от отражението ви в огледалото са главните „ аксесоари ” за красива коледна визия за фирмения прием. Според реакцията на близките и мъжката половина от екипа ви незабавно ще разберете дали сте издържали следващия изпит за хубост, женственост, жанр, грациозност и изрядност на облика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР