Dama bg Близкият изток за пореден път доказа, че се движи

...
Dama bg
Близкият изток за пореден път доказа, че се движи
Коментари Харесай

Ето как работят новите скенери за коронавирус в моловете в Абу Даби

 Dama bg Близкият изток за следващ път потвърди, че се движи най-малко няколко хода напред и постоянно изпреварва развитите страни.  Този път в Абу Даби беше показан скенер, който засича Covid-19. Посетителите на моловете към този момент съумяха да го тестват и дефинират новия способ като ефикасен и доста комфортен.

Как работи?

Скенерът е обвързван с апликация на смарт телефона. Сензорът се слага на разстояние не повече от метър от телефона. След това скенерът засича възможното съществуване на електромагнитни талази. Доказано е, че точно електромагнитните талази се трансформират, когато сме инфектирани с вируса. Ако индивидът е здрав, дисплеят светва в зелено. И това е всичко. Със сигурност този способ е доста по-щадящ от познатите ни до момента, написа dama.bg. Дали в миналото той ще бъде разполагаем и в България? 

Мнението на посетителите:

" И двамата със брачната половинка ми прекарахме вируса съвсем без никакви признаци. Ето за какво считам, че сходен метод на тестване е в действителност доста положително решение, защото открива вируса, даже без да подозираш, че го носиш.  Разбира се, със брачната половинка ми се и ваксинирахме, с цел да сме сигурни, че разпространяването му ще отслабне. ", Далибор Миркович 

Мнението на чиновниците:  

" Вече се усещам доста по-сигурна и предпазена на работа, с помощта на новите скенери. Всеки ден на работа се срещам с доста хора и се усещам облекчена, знаейки, че всички, с които контактувам, не са инфектирани с ковид. ", Мариса Налидонг 

Приложими на всички места?  

Новите скенери са били предоставени на моловете в Абу Даби от държавното управление. Инсталирането им е било извънредно елементарно и използването им към този момент дава резултат, защото хората се усещат по-сигурни, посещавайки комерсиалните центрове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР