Далсия е новата търговска марка, под която фирма Бруната ООД

...
Далсия е новата търговска марка, под която фирма Бруната ООД
Коментари Харесай

Далсия е новото име на фирмата за топлинно счетоводство Бруната

Далсия е новата комерсиална марка, под която компания Бруната ООД ще реализира своята комерсиална активност. Компанията има към този момент напълно българска благосъстоятелност и е позната в страната с въвеждането на топлинното счетоводство през 1992 година, което га­рантира заслужено отчитане на потреблението на сила и вода. Към момента Далсия обслужва над 100 000 семейства в България.

Промяната на комерсиалната марка е част от тактиката за развиване на компанията. От топлинен счетоводител, който работи единствено с един тип уреди, Далсия основава платформа от разнообразни системи за ръководство и надзор на разноските за отопление. Това ще даде опция да разшири мрежата си от сътрудници като работи с уреди от най-хубавите производители на пазара – Brunata, Siemens, Danfoss, B-meters, както и да увеличи избора и качеството на услугата за своите клиенти.

За да отговори на упованията на клиентите и законовите условия, Далсия постанова с години на пазара нови технологии и уреди за ръководство на потреблението и понижаване на разноските при прилагане на топлинна сила и вода. Далсия дава благоприятни условия на своите клиенти да употребяват безжична връзка за контролиране и навременен надзор на своето ползване. Те могат да ръководят температурата във всяка стая отдалечено от мобилния си телефон, благодарение на електронните термостатни глави Далсия и гратис онлайн приложение Tuya Smart.

Освен с дялово систематизиране на разноските за отопление, изстудяване, топла и студена вода, компанията заема лидерска позиция в района и в топлофикационния бранш, като създава абонатни станции и доставя съоръжение. Над 70% от новите здания в България са оборудвани с абонатни станции на компанията. Далсия реализира интернационална инженерингова активност в редица страни като Дания, Косово, Гърция, Италия, Франция, Сърбия и други Компанията е произвела над 15 000 абонатни станции. В Далсия работят 150 чиновници. Отчита доходи от 21 млн. лева през 2023 година.

Отскоро Далсия разполага и със профилиран контактен център, който форсира времето за отговор на потребителски запитвания. За да увеличи удовлетвореността на клиентите, компанията дава опция за посещаване отвън работно време, като предлага обслужване по телефона или интернет за множеството свои услуги. Инвестициите на компанията са ориентирани в цифровизация и личен рандеман на ел. сила от възобновими източници, който да обезпечи въглеродна индиферентност на компанията в бъдеще.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР