Дали заради неяснотите около служебния кабинет и с наближаването на

...
Дали заради неяснотите около служебния кабинет и с наближаването на
Коментари Харесай

Политически нагласи след изборите

Дали поради неяснотите към служебния кабинет и с наближаването на предварителните и европейските избори - водачите на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи през днешния ден още веднъж си размениха реплики. Кой с кого е бил в коалиция и вероятни ли са нови обединения след изборите?

Бойко Борисов отговори на апела на Кирил Петков да си каже в коалиция ли са с Движение за права и свободи, като сподели информация какъв брой пъти водачите на ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи са се събирали дружно през миналите месеци, с цел да разискват общи законопроекти.

" Ако го сметнем по трънския курс, близо 50 законопроекта по три пъти да сме се виждали прави 150 пъти. 150 дни сме били дружно трите партии. Така че, нито се срамя от ПП-ДБ и мисля, че Христо Иванов направи добра Конституция ", сподели Бойко Борисов - ръководител на ПГ на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили.

Борисов счита, че едно държавно управление би трябвало да има по-широка палитра от политическа поддръжка. Кирил Петков обаче още веднъж прикани.

" Ние споделяме почтено, че ние сме в очевидна коалиция с Демократична България. ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало също да заявят почтено, че и те са в коалиция дружно и във всичките тези срещи, за които господин Борисов приказва са като среща на две обединения. Когато става дума за обединението ГЕРБ-ДПС, индивидът, с който може да се приказва, с цел да се взимат крайните решения нормално е Пеевски ", съобщи Кирил Петков - съпредседател на ПГ на ПП-ДБ.

Пеевски сподели, че изказванията на Кирил Петков извънредно доста го забавляват. Отговори и на Борисов:

" С Кирил съм работил доста по-добре в сравнение с с Борисов. И доста по-лесно и доста по-често. Не мога да схвана, то в случай че по този начин я гледаме, ние сме по-скоро в коалиция с него, в сравнение с с Борисов. Нали и тия изявления... приканвам го Кирил да не влиза в тия дребни интриги. Всичките сме били дружно. Днеска виждам Борисов - 150-160 непрекъснато приказваме. Ми може да се случи ние с Кирил да управляваме. Борисов да е в съпротива. Това също Борисов би трябвало да го разбере. Кой е споделил, че Борисов би трябвало да ръководи? ", попита Делян Пеевски - ръководител на ПГ на Движение за права и свободи.

Според Делян Пеевски егото на Христо Иванов е довело страната до предварителни парламентарни избори.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР