Дали това ще ни се понрави или не, сабото отново

...
Дали това ще ни се понрави или не, сабото отново
Коментари Харесай

Не е вярване коя обувка се връща на мода през 2021 година

Дали това ще ни се понрави или не, сабото още веднъж е призвано да се върне на мода през 2021 година, написа в. "Метро ".

Ние си мислехме, че от дълго време сме не запомнили този тип обувки, само че дизайнерските фешън сцени през 2020, даже и в цифров формат, ни подсказаха за завръщането на този тренд.

На Парижката седмица на модата марката "Ермес " изпрати моделите си в кожено сабо с класическа направа и цвят. Инфлуенсърката Луси Уилямс не стопира да се появява с хлопащите обувки и ги съчетава с къси чорапки.

Съмнителното със своята грациозност сабо дебютира в света на модата още преди 50 години. Но никой не може да отхвърли, че този продукт е извънредно комфортен и може да бъде събут без проблем когато и да е, съвсем като пантоф.

Дървеното сабо ни връща към Средновековието, когато това са били обувките на селячеството. Те са били евтини и идеално пригодени за селскостопанската работа, предпазвайки нозете от най-различни пострадвания.

Практичността на сабото сигурно ще бъде оценена и по време на пандемията. Не можеш да работиш у дома по пантофи и да излезеш с тях на улицата за покупки. Със сабото няма никакъв проблем в това отношение.

Има в наши дни богат избор на модели - от дървените, предлагани от Фабрицио Вити, до тези на "Гучи " с отвор за пръстите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР