Дали това разминаване между бившите дуетни половинки Миро и Галя

...
Дали това разминаване между бившите дуетни половинки Миро и Галя
Коментари Харесай

Миро се скри от Галя чак в Лондон

Дали това разминаване сред някогашните дуетни половинки Миро и Галя от „ Каризма “ е инцидентно?
По всичко проличава, че Миро не държи да е покрай своята някогашна театрална партньорка Галя от дует „ Каризма “. Той очевидно е подготвен да избяга от страната, когато тя се прибере тук. Още предходната седмица стана известно, че певицата се е завърнала в родината си, откакто няколко месеца тя премивава в Лондон, само че спря да бъде дейна в обществените мрежи и от нея нямаше ни новина, ни кост. От няколко години в действителност английската столица е нейното непрекъснато място на престояване.
След като разгласява фотоси, че е в България, в това време пък Миро сподели снимки от Лондон в обществената мрежа, откакто от много време не беше ходил там.

Дали тази отдалеченост сред двамата е инцидентна, или пък не, можем единствено да гадаем… Но пък е реалност, че двамата някогашни театрални сътрудници мъчно претърпяват в едно и също пространство, а камо ли в една страна.

Самата Галина Курдова нееднократно е казвала, че няма срещу да се вижда с сътрудника си и даже още веднъж да се изявява с Миро на сцената, само че той редовно заобикаля компанията й.
И не щеш ли в този момент до момента в който Миро преглежда архитектурата на британската столица и се диви на езерото с патиците в Хил Парк, Галя пък си прави срещи с другари и познати у нас.
Някаква злост ли крият двамата, или инцидентно стекли се условия ги разминават? Както към този момент писахме, можем единствено да предполагаме…
Източник „ Уикенд
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР