Дали това правителство ще се случи или не, зависи от

...
Дали това правителство ще се случи или не, зависи от
Коментари Харесай

Потвърдено: ПП-ДБ няма да подкрепи кабинета, предложен от ГЕРБ-СДС

" Дали това държавно управление ще се случи или не, зависи от това, дали довечера Борисов и Пеевски ще накупят задоволително гласове ".

Това съобщи пред публицисти съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. Той удостовери изрично, че ПП-ДБ ще са съпротива и на следващия ден няма да гласоподават за проектокабинета " Желязков ". Депутатите ще гласоподават новия кабинет в 13 ч. в сряда.

Eдинодушно парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) реши, че няма по какъв начин да подкрепитака препоръчаното държавно управление.Това удостовери иНиколай Денков, ръководител на парламентарната група на ПП-ДБ, която заседава в централата на " Демократична България ".

Кирил Петков разяснява, че за негоби било позор идващото българско държавно управление да бъде въз основата на платен избор в Народното събрание. Ние ще бъдем безусловно консистентни с позицията, която заехме през цялото време, ще бъдем ярка съпротива, в случай че такова държавно управление мине и няма да допуснем нито една от техните корупционни схеми да мине неусетно. Нашите гласоподаватели могат да разчитат на консистентна позиция и че ще се борим за техните ползи, акцентира Петков.

Той разгласи, че цялата парламентарна група на следващия ден ще бъде в пленарна зала. Парламентарната група на ПП-ДБ има 39 народни представители.

Миналата седмица Петков съобщи, чеПеевски е почнал „ отстрел “ на евентуалните служебни министър председатели, които са отвън негов надзор. Коментарът бе във връзка отстраняването на Андрей Гюров като подуправител на Българска народна банка. „ След 6 несполучливи мандата, ГЕРБ и Движение за права и свободи излъчват уязвимост с тези обезверени ходове. Най-големият им проблем е, че постоянно преиграват “, написа още Петков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР