Дали това има нещо общо с бившия й - вратаря

...
Дали това има нещо общо с бившия й - вратаря
Коментари Харесай

Бивша на Ники Михайлов направи дъщеря си копие на Николета

Дали това има нещо общо с някогашния й - вратаря Николай Михайлов или е просто съвпадане, не е ясно, само че фолк певицата Анелия трансформира щерка си Ивон в копие на Николета Лозанова.

Изправена коса с екстеншъни, надути устни, големи мигли и завършени огромни вежди построяват визията на 14-годишната чалга наследничка, която поразително наподобява на 30-годишната силиконова сексбомба.
Lil bitch, you can’t fuck with me

Публикация, споделена от IVON DINEVA (@ivonndinevaa) на Окт 13, 2017 в 11:19 PDT

Рожбата от любовта на Анелия с предприемача Коко Динев наподобява доста по-голяма за възрастта си, като мъчно някой може да допусна, че е осмокласничка.



Скандалната визия на Ивон провокира вълна от отрицателни мнения. " Анелия, ти беше и си певицата с най-премерен и непретенциозен жанр и на облекла, и на грим. Ти беше дълги години без никакви усъвършенствания, най-естествено красива. Защо си й разрешила да наподобява по този начин! Нищо от този живот няма да я подмине, тъй като е красиво дете. Но на тези години е неприемливо да й разрешаваш да наподобява по този начин! ", разгневиха се почитателка на фолк фурията.

Публикация, споделена от Anelia Georgieva (@anelia_official) на Юли 1, 2018 в 9:28 PDT

" Ужас! Като дребна беше толкоз красиво дете, а в този момент наподобява на зомби. Анелия по какъв начин можа да допусне това?! ", прибавя друга, изгубила мозъка и дума последователка на изпълнителката.

Още преди няколко месеца Ивон се появи в новия си тип и обра отрицателните отзиви, че момиче на 14 години не може да наподобява по този безразсъден метод.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР