Дали това е малкият Мурат - синът на Айлин от

...
Дали това е малкият Мурат - синът на Айлин от
Коментари Харесай

Спасиха 7-месечно бебе в Хатай

Дали това е дребният Мурат - синът на Айлин от България?

Бебе на седем месеца беше избавено и извадено отдолу под руините в Югоизточна Турция, заяви турската телевизия, представена от ДПА.

Спасителите съумели да извадят бебето, което е момче, живо от отломките от рухнала постройка в окръг Хатай, откакто е престояло под тях 140 часа.

Припомняме ви, че в същия окръг се търсят безследно изчезналите Айлин от България и нейния наследник Мурат, който също е на 7 месеца. За в този момент няма удостоверение дали е той.

В същия окръг е избавен и 35-годишен мъж, прокиснал под руините 149 часа, уточни турската телевизия.

Две сестри бяха извадени през днешния ден в Адъяман, 153 часа след мощния трус в понеделник, заяви телевизия Хабер, представена от АП.

Анадолската организация съобщи, че през нощта в град Низип, окръг Газиантеп, е избавено дете, а 32-годишна жена е извадена от руините на осеметажна постройка в Антакия.

Осемдесет и осемгодишна жена бе избавена през миналата нощ в град Къръкхан от немски и турски спасители, съобщи ДПА. Жената е била слаба, само че в схващане и е откарана в болница.

В Кахраманмараш, покрай епицентъра на първото земетресение на 6 февруари с магнитуд от 7,8, продължава избавителна интервенция в опит да бъде изваден оживял в рухнала седеметажна постройка, оповестява турската телевизия НТВ, представена от АП.

Намирането на оживели от земетресенията е все по-рядко, показва организацията.

Вчера в покрайнините на Антакия стартира построяването на огромно неподготвено гробище. Багери и булдозери копаеха ями в полето, до момента в който непрестанно пристигаха камиони и коли за спешна помощ, натоварени с черни чували за тела. Стотиците гробове, ситуирани на не повече от метър и половина един от различен, бяха обозначени с елементарни дървени дъски, забити отвесно в земята, осведоми Асошиейтед прес.

Официалният брой на починалите в Турция и Сирия е над 28 000.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР