Дали тази дума е подходяща, оставям да прецените вие.Та, тъй

...
Дали тази дума е подходяща, оставям да прецените вие.Та, тъй
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Аз подписах коалиционното споразумение, не съм участвал в никакви пазарлъци

Дали тази дума е подобаваща, оставям да прецените вие.

Та, защото „ ИТН “ през цялото време ясно съобщи, че ще направи всичко допустимо да има държавно управление, в последния месец главното, което правихме аз и моите сътрудници, беше да създадем всичко допустимо държавното управление да съществува, а не да даваме изявленията и да си чешем езиците в подкрепяне основаването на клюки. Нашето присъединяване в държавното управление беше осъществено по следния метод:

Нашите специалисти участваха в онлайн предаваните диалози, след което господата Кирил Петков и Асен Василев ни предложиха четири министерства, в които ние да участваме, ние се съгласихме и по този начин наречените “преговори” завършиха за една минута.

Казвам това по този метод, тъй като истината е такава и считам, че поддръжката ни за това държавно управление би трябвало да наподобява тъкмо по този начин – умерено, невъзмутимо, професионално, експертно, без доста приказки, а с ясни дейности.

В този ред на мисли, ще си разреша да дам един съвет на четиримата министри, излъчени от „ ИТН “.

Уважаеми сътрудници, помислете дали не е добре да имате един ден от седмицата, предлагам ви почивен ден – събота или неделя, и този ден да бъде отворен да се срещате с българските жители във вашето министерство, да се срещате с всеки български жител, който пожелае да се види с вас, тъй като вие сте министри на всички и не би трябвало да се криете зад дебелите стени на министерствата си. Освен това си мисля, че както в цивилизованите страни, вие би трябвало да имате и един ден, в който да давате брифинг за всички медии, които пожелаят да ви питат за всичко, което вършиме в поверените ви министерства. Защото би трябвало да носите отговорност за дейностите си обществено.

Ще бъда доста благополучен, в случай че и други министри от държавното управление разсъждават и одобряват тези хрумвания.

Слави Трифонов, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР