Дали стегнатия корем е най-привлекателен?5. Чисти ръцеЕдно от нещата, които

...
Дали стегнатия корем е най-привлекателен?5. Чисти ръцеЕдно от нещата, които
Коментари Харесай

Най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените

Дали стегнатия стомах е най-привлекателен?

5. Чисти ръце
„ Едно от нещата, които одобрявам най-вече в приятеля ми е че, има огромни, солидни, чисти ръце “. Докато не чухме думата ръце, можеше да се закълнем, че тя приказва за нещо друго. Всъщност „ чисти “ ни хвърли в размисъл до известна степен. Мръсни ръце ли имат множеството мъже?

Друга жена от интервюираните загатна, че съгласно това какви ръце има един мъж, тя може да разбере доста неща за него. Мислихме си, че това е просто мит. Но ни убеди, че приказва за това, като да вземем за пример по какъв метод живее и какво време отделя за себе си, с цел да наподобява и се усеща добре.

А една много забавна дама показа, че обича да смуче пръстите на мъжа си, по метод наподобяващ фелацио. Така че, пазете ръцете си чисти, тъй като не се знае дали няма да изискат да ви поцелува пръстите.

4. Добре завършени бедра
В днешно време, колкото по-слаби и завършени са бедрата на дамата, толкоз по-добре. Но изненадващото е, че дамите също обичат да галят бедрата на мъжа, до момента в който вършат секс. Харесват слабите и завършени мъжки бедра, които при мъжете са генетично заложени. И евентуално завиждат за този факт.

3. Стегнат стомах
Не е безусловно никаква изненада, че дамите харесват стегнати, релефни кореми. Плочките са израз на това дали си поддържан.
Някои не държат мъжа да има плочки, само че най-малко да е с плосък и стегнат стомах. „ Никоя жена не желае да прави секс с мъж, чийто стомах би трябвало да бъде издигнат, с цел да се види достолепието му. “ В интерес на истината, не знаехме, че това изобщо е допустимо.

Жените си имат избрана позиция. Никой не бърза да скочи в леглото с някоя, чийто стомах наподобява на разплуто желе. Така че, за какво те да го вършат? Стегнете корема си и ще имате по-голям късмет да се озовете в нечия спалня.

2. Поддържан пенис
Най-накрая стигнахме до нашия любимец. И макар, че не прецизираха, дали размера има значение, споделиха, че желаят „ добър размер “.

Но по-важното е, че акцентираха по-скоро на това пениса да е поддържан. “ Не ми харесва да храча къдрави, груби косми, до момента в който съм по средата на фелациото “. Така, че грабвайте самобръсначката и разчистете тази растителност.

Други неща, които дамите загатнаха:

  • Да не е с друг цвят по отношение на тена на тялото
  • Да няма прекомерно изпъкнали вени
  • Да е обрязан
  • Да не е обрязан
  • Да не е прекомерно огромен
  • Да не е прекомерно дребен
  • Да е пълен
  • Да има прелестно благоухание /предполагам, съдят по себе си/

1. Стeгнато дупе

Единственото нещо, което целеше това проучване беше да покажем, че дамите не са доста по-различни от мъжете. И въпреки всичко не мислим, че имат чак таковаотношение към задните ни елементи, както ние към техните.

Някои дами споделиха, че харесват дупета като „ полумесци “. Други избират „ леко закръглени “. А има и такива, които държат на стегнати завършени задни елементи каквито имат спортистите. И на Брат Пит, несъмнено.

Това е. Петте най-желани елементи от тялото на мъжа. Жените обичат да забиват зъби в тях (с изключение на номер 2, схваща се). Съгласни ли сте с този лист? Най-вероятно да. Ще изтичате ли до най-близката фитнес зала? Надяваме се.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР