Дали си гласувал за ГЕРБ или БСП няма значение, резултатът

...
Дали си гласувал за ГЕРБ или БСП няма значение, резултатът
Коментари Харесай

Осем стъпки, след които ще осъмнем с Втора атомна

Дали си дал своя вот за ГЕРБ или Българска социалистическа партия няма значение, резултатът е еднакъв, получаваш „ Белене ”.

Този план се обрисува да бъде най-голямото плячкосване на българския народ дружно с хиперинфлацията по времето на Виденов. Цената ще бъде сред 20 и 30 милиарда лв.. Очевидно е, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия работят дружно за „ Белене ” и затова, с цел да замаскират обстановката, от ГЕРБ гласоподаваха, че нямало да се коалират с Българска социалистическа партия.

Според мен ще се случат следните неща:

1/ Като първа стъпка, чакам от ГЕРБ да внесат отчета на Българска академия на науките за разискване в Парламента. Допускам, че е изцяло допустимо да внесат обобщение от 9 страници и да скрият цялостния отчет.

2/ Все някой народен представител ще изиска цялостния отчет и тогава, с цел да го скрият от обществото, ще го дават за гледане в секретната секция на Парламента.

3/ Ще обсъдят отчета на Българска академия на науките и въз основа на него ще предложат решение на Парламента за строителството на „ Белене ”.

4/ Българска социалистическа партия ще провежда някаква сценка на противоречие, с цел да не проличава, че възнамеряват да строят „ Белене ” дружно с ГЕРБ.

5/ Парламентът ще утвърди градежа на „ Белене ” съвсем единомислещо.

6/ След това Теменужка Петкова ще се оправдае с решението на Парламента и ще внесе предложение в Министерски съвет.

7/ Планират да се появи вложител от Китай.

8/ Или Българска социалистическа партия, или ГЕРБ ще предложат да има държавни гаранции към задграничния вложител, тъй като по този начин изискванията щели да станат по-добри.

Проблемът им е, че Европейската комисия няма да седи безучастно и да гледа по какъв начин строят нуклеарна централа в сеизмологично рискова зона. Това е опасност за целия Европейски Съюз, не просто за нас. Освен това, както към този момент писах, всички предходни документи и изследвания за „ Белене ” са към този момент невалидни.

Мартин Димитров е политик от Нова република. Текстът е от фейсбук профила му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР