Дали ще успеем да финализираме актуализацията на бюджета? Да, за

...
Дали ще успеем да финализираме актуализацията на бюджета? Да, за
Коментари Харесай

Каримански: Ще приемем актуализацията до края на следващата седмица

" Дали ще успеем да завършваме актуализацията на бюджета? Да, за това работим и мисля, че има задоволително положителна настройка, с цел да може до края на този парламент да има актуализация и на бюджета на НЗОК, на ДОО и на държавния бюджет. Смятам, че в границите на идната седмица ще го приключим. Работим с цялостен потенциал в тази тенденция ". Такава убеденост изрази ръководителят на бюджетната комисия от Има Такъв Народ в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

Той бе безапелационен, че 370 лв. минимална пенсия, което бе признато през днешния ден, не е предизборно решение. " То има структурата на застрахователен приход, а разликата сред това, което предложи служебният кабинет и това, което бе признато като извънредно решение е 56 милиона повече. Това е в съгласие с министъра на финансите, както и със общественото министерство. Според тях в границите на фиска има такива средства ", съобщи Каримански.
 Движение за права и свободи, Държавна сигурност и куп клюки за финансовото острие на Има Такъв Народ Любомир Каримански. Новият шеф на Българска народна банка? Движение за права и свободи, Държавна сигурност и куп клюки за финансовото острие на Има Такъв Народ Любомир Каримански. Новият шеф на Българска народна банка?
В общественото простраство от ден на ден се спряга името на депутата от „ ИТН “ (ИТН) Любомир Каримански за новия упра...

Новото държавно управление може да направи цялостна пенсионна промяна, а парите ги има до края на годината, стъпихме и върху макропрогнозата на министерството на финансите, безапелационен бе той. За него предлагането на ГЕРБ за пенсиите - по 100 лева от горната страна на всички тях до края на годината било безусловно популистко. " Сега осигуряваме пенсиите и за идната година 2021 година, не можем да мислим на парче. Има и по-голяма правдивост. Не променяме песнионния модел, а вършим единствено едно изменение ", добави Каримански.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР