Дали ще тръгнем към възход и оставим в миналото падението

...
Дали ще тръгнем към възход и оставим в миналото падението
Коментари Харесай

Алена с лоша прогноза за дефектните хора във властта, които ще слугуват през 2024-та на чужди господари

Дали ще тръгнем към напредък и оставим в предишното падението на страна и народа през миналите четири години, зависи от нас, разяснява тя

През 2024 година България е на кръстопът. Ако хората продължат да се спотайват и нищо отвън прага на домът им да не ги интересува, деградацията на цялото ни общество ще продължи и ще се задълбочи. Това разгласи астрологът Светлана Темелкова - Алена пред в. „ Труд “.

България ще се популяризира като най-лошото място за живот на българите, мащеха за своя народ, а управниците ѝ с копнеж ще продължат да слугуват на непознати господари, било поради боязън от законите им, а не от българския, било поради пари, добави тя. 

Настъпващата 2024 година е под въздействието на осцилация 8 и Сатурн - планетата на ограничаването и на разплатата за стореното през предходните девет години - страна и общество ще са под въздействието на отмъщение, страдалчество, само че и пари, при някои в обилие, само че заслужени с почтен труд, разяснява известният астролог. 

Сатурн разкрива качествата на обособения човек, на политиците, на

държавните управления, интернационалните организации, които работят като че ли в изгода, само че някои от тях и в целенасочена щета за България

и даже за човечеството, акцентира тя. 

„ В персоналните и интимните връзки ще се сблъскваме с арогантна деградация, неразбираема за по-старите генерации, само че естествено положение за болшинството от младите. Сатурн ще ни покаже какво е разбирането на обществото ни за морал и ще постави основата на публичните правила за бъдещите генерации, които може и да са унищожително повратни за душевността на българина, милеещ за родината си и възприемащ дамата и мъжът като естествено естествено предназначение “, посочи Алена. 

Планетата на кармата ни дава обещание живот в крайности

- лесна, само че и извънредно сложна година, прибавя тя, представена от БЛИЦ.

„ През есента на 2020 година написах, че от гласуването на парламентарните избори на 4 април 2021 година зависи дали България ще върви нагоре или я чакат сложни времена. Все още нямаше машинно гласоподаване. ГЕРБ предизвестено от планетарната класификация завоюва изборите, само че Борисов към този момент беше изгубил поддръжката на Съдбата и звездите предизвестено не образува държавно управление. А имаше късмет за четвърти мандат. От този миг потегли сривът на България “, напомня астрологът. 

„ Дали през 2024-а ще тръгнем към напредък и оставим в предишното падението на страна и народа през миналите четири години, зависи от нас. Сатурн доста пъти ще сложи на везните на живота избора “ако ”. За Добро или за Зло, все от нас зависи. Засега сме избрали Злото да е нашето съществуване и дефектни хора да ни ръководят. И добре се усещаме, боязън ни е от Доброто, другояче България щеше да е залята от митинги като през 2013-а “, разяснява тя. 

„ Не съм оптимист, макар силата, с която Сатурн ни подарява, да надигнем упоена глава и отхвърлим Злото. Пред нас е петата подред сложна година от девет вероятни и още пет изгряващи на хоризонта “, разясни Алена. 

Според нея кметът Васил Терзиев е с сложен съдбоносен път. 

„ Новият столичен градоначалник няма да бъде запомнен с нищо градивно, и София по-красива няма да стане. В хороскопа, който му върших за изборите написах, че е емоционален, непредвидим в думите и дейностите си. Има капацитет да е добър в професионалното си занятие, стига да не се постанова да поема огромни отговорности. Има ли такива, гледа да ги трансферира някому, неспособен да поема напрежение “, изясни тя. 

„ С сложен съдбоносен път, който ще удвоява и утроява компликациите в работата му като кмет и може да се трансформира в причина самичък да желае се откаже преди края на мандата. Тази къса астрологична характерност на кмета ни подсказва, че световните решения различен ще ги взима, а на него ще му бъдат подсказвани, само че дали ще успее да ги прокарва пред Столичния общински съвет (СОС), е сложен въпрос “, разяснява астрологът. 

Развитието на София ще се забави, а градът към момента напредва с инерцията, набрана от ръководството на Йорданка Фандъкова, пророкува Алена. 

Според нея има три разновидността пред държавното управление на сглобката. 

„ Всяка сглобка е орисана да бъде разглобена, когато стане ненужна или е в тежест на нейния основател. Този е най-големият боязън на актуалните ни политически марионетки - по кое време ще станат ненужни. И тогава скритите им секрети ще станат очевидни “, добави тя. 

„ Преди повече от година написах, че устойчиво държавно управление в България може да има в края на 2023-а или при започване на 2024 година. Това астрологично комбиниране за жалост оказва помощ на настоящето пагубно ръководство и в допълнение го стабилизира, макар че животът на държавното управление, като астрологичен капацитет, беше не повече от четири месеца. И щеше да е паднало, в случай че Борисов в страховете си не го крепеше с несдадения си имунитет. Тогава направих груба неточност като написах, че “правителството ще завърши в границите на седмица, откакто бъде свален имунитетът на Борисов ”, призна астрологът. 

Възможно е държавното управление да оцелее до края на мандата, освен това без ротация, тъй като оставката на Денков е прекомерно рискована, в случай че Борисов резервира имунитета си, акцентира тя. 

Седмица откакто имунитетът на Борисов бъде свален с гласоподаване от народните представители, той ще стартира да мъсти, а държавното управление ще падне, разяснява Алена. 

„ Третият вид, който се появи като планетарен аспект през ноември, е водачите на ППДБ и стоящите в сянка зад тях, все по-набиращи самонадеяност за непоколебимост да преценяват, че Борисов повече не им е необходим, пробва да е владетел на Света, уронва им името и престижа. Дораснат ли до това просветление, което е на път да се случи както планетите ни разкриват, Борисов стремително ще бъде рискуван. Този човек към момента не е схванал, че отвън България го възприемат като дискредитиран политик, част от предишното, а за ППДБ е политическо зомби без бъдеще, което към момента им е потребно “, прибавя тя. 

„ Какъв ще е ползата на кукловодите и по какъв начин ще постъпят с политическите си марионетки, не знам. Настоящите фигури в политическия живот към момента са настоящи, машинното гласоподаване не е анулирано, така че новата вълна ще изчака, само че до момента в който и пристигна времето ще набира мощ, другояче елементарно ще бъде потушена “, разяснява астрологът. 

„ Меркурий ще бъде назадничав четири пъти. Първата му назадничавост за годината е на 1-2 януари 2024-а, в Стрелец, които са последните два дни от противоположното му орбитално придвижване, почнало на 13 декември 2023-а в Козирог “, прецизира тя. 

В интервала 2-25 април е назадничав в Овен

„ Най-предпазливи би трябвало да бъдем към тази меркуриева назадничавост, в интервала на която по-лабилните хора могат да се трансфорат в неконтролируеми в връзките до степен на експанзия и нападателно държание. Говорят, без да обмислят, а в годината на Сатурн ще си платят за насъбраната отрицателна карма поради обстоятелството, че нараняват със своите дейности и думи “, предизвестява Алена. 

„ Редно е да не натрапват личното си великолепие, като работят за превъзмогването на тези свои отрицателни качества, с цел да избегнат не един и двама от нестабилните по темперамент и психика хора законовото отмъщение “, прибавя тя.

В интервала 5-28 август е назадничав в Дева

„ Всички, само че най-много хората повлияни от аспекта, ще са перфекционисти във всяко отношение, а когато не съумяват да се наложат и да накарат близките да следват верния съгласно тях ред, ще изпадат в депресии и гняв. Липсата на мярка в страстта е причина мнозина да са нещастни в дълги интервали през годината “, посочи астрологът. 

От 26 ноември до 15 декември Меркурий е назадничав в Стрелец

„ Заради въздействието на този аспект болшинството от хората ще запитат дали са намерили своето място в света, в който са се появили. Дори и преуспелите в живота ще се питат дали тяхното същинско и по-добро място не е друго. Този въпрос ще се изплува в съзнанието на всички, които в минал собствен живот са се захващали с доста неща едновременно, само че нищо не са довеждали до дъно. Тази разпиляност би трябвало да се промени благодарение на обществото, а интуицията ще подскаже дали е сторено “, прибавя тя. 

Искате ли бизнесът ви да е сполучлив, печеливш и прогресивен постоянно би трябвало да се съблюдават разпоредбите налагани от ретроградното придвижване на Меркурий, поучава Алена. 

„ Приключваме годината на Нептун с безкрайна душевна изтощеност, с голямо отчаяние от политическата върхушка, доста обеднели и обезпокоени за бъдещето. Така навлизаме в годината на Сатурн, той ще подтиква желанието за работа над нормалното, с цел да бъде заслужена по-висока служебна позиция, по-високо възнаграждение “, прибавя тя.

„ Родените във всички зодиакални знаци са еднообразно орисани на положително или на неналичието му, кой както го заслужи с мисъл, деяние и вземане предвид със съдбовните предопределения. И в най-трудната си персонална година, в случай че знае по какъв начин да заобикаля планетарните и номерологични клопки, човек може да се радва единствено на положително. В най-предполагащата отлични резултати персонална година човек може да банкрутира, да изживее пагубни загуби и разочарования, да се разведе, в случай че дейностите са му на несъответствуващи за неговото начинание дати “, предизвестява астрологът. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР