Дали ще подкрепим новото правителство, ще стане ясно, след като

...
Дали ще подкрепим новото правителство, ще стане ясно, след като
Коментари Харесай

Илхан Кючюк за новото правителство: След като видим ясна програма, ще решим за подкрепата


Дали ще подкрепим новото държавно управление, ще стане ясно, откакто забележим ясна стратегия. Това съобщи в ефира на " Твоят ден " Илхан Кючюк от Движение за права и свободи. По думите му партията няма да допусне отклонения във връзка с пътя на страната към Европейски Съюз и НАТО.

" Искаме да забележим и какви ще са желанията по въпроси като данъчната политика и плоския налог. Трябва да се види управническата стратегия и структурата на Министерски съвет. Години наред приказваме за нуждата от ясни цели и съответни цели, които да изведат страната от рецесиите ", изясни той.

Във връзка с изявленията на Христо Петров от Политическа партия за народен представител от Движение за права и свободи, който е охранител, Кючюк разяснява, че това е " ясно непознаване на политическата действителност ".

По отношение на обстановката по оста София - Скопие той добави, че национализмът не оказва помощ за решаването на проблемите сред двете страни.



" Ние не сме единствените фактори, които дефинират ориста на Западните Балкани. Има редица други фактори, които се намесват. Такива случаи обаче има в европейската история. Политиците би трябвало да се концентрират върху днешните събития и бъдещето, както и да погледнат на комплицираните въпроси през призмата на свързаността. Двата народа доста малко се познават, оставени сме отвън осведомителното поле ", сподели още той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР