Дали ще има пореден епизод от Време разделно в Левски

...
Дали ще има пореден епизод от Време разделно в Левски
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Решение за Левски съм взел отдавна, утре ще го обявя

Дали ще има следващ епизод от " Време разделно " в " Левски " ще стане ясно на следващия ден вечерта.

Наставникът Станимир Стоилов разгласи през днешния ден на конференцията преди семейството против " Локо " (Сф) разгласи, че от дълго време е взел решение за себе си. Той ще го изрече след дуела с " железничарите " и ще отговори на всички въпроси, свързани с него.

На " Герена " индикациите са, че след освобождението на изпълнителния шеф Ивайло Ивков и члена на надзорния съвет Петър Ганев " сините " ще останат и без треньор, който ще си тръгне по свое предпочитание.

Това би станало срещу желанието на притежателя Наско Сираков, който с генералния спонсор на клуба и ръководителя на управителния съвет Даниел Боримиров се явява единият лагер при разкола в " Левски ".

В другия бе Ивков, а все още остава Стоилов и част от почитателите.

„ Вчера ви споделих, най-важната ми цел е мачът с " Локомотив ". Моята глава е доста дебела и огромна. Специално аз няма причина да приказвам с недомлъвки. Просто ще приказвам на следващия ден след мача. Когато сте поискали, съм се явил. Искам да спечелим мача. Моето решение от дълго време съм си го взел.

Не искам да бъда „ пришиван “ към никой. Причисляваха ме към Сираков, почитателите, Ивков. Не мога да се разкъсам. Аз постоянно съм си бил независим, по тази причина мога да ви виждам и давам отговор на всички въпроси.

Дълги години бях към Сираков, в този момент към последователите. Доста хора, даже близки от клуба, си мислеха, че се заигравам с почитателите. Сега към Ивков и ме разчлениха, само че аз съм самичък човек, който се бори за правдата и истината. Мисля, че до момента не може да се оплачете от мен, че нещо укривам или икономисвам. За мен истината би трябвало да се пази и тя рано или късно побеждава “, натърти Стоилов.

" От много време споделям, че някои неща не са както би трябвало. Бъдещето на " Левски " е ярко. Бяхме под дъното, в този момент сме на първокачествен път, остава да излезем на автомагистралата.

С вярна работа и с помощ на спомагателни спонсори " Левски " ще си приключи нещата. Самият факт, че спорим дали офертите за наши играчи са 4 или 5 милиона, а преди са били 4 стотинки или под нулата, е индикативен. Има тим, има почитатели, има цена. Това е футболен бизнес. В България могат да го вършат клубове, които имат голяма фенска маса ", добави Мъри.

Той разкри, че преди време, когато " сините " акции бяха в Константин Папазов Тити му ги предложил, само че експертът отказал. След това баскетболният треньори ги предал на Сираков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР