Дали ще има ново правителство, зависи от това как ще

...
Дали ще има ново правителство, зависи от това как ще
Коментари Харесай

Димитър Гочев: Много непрофесионално е ПРБ да изпрати петорна експертиза на чешки евродепутат от ЕНП


Дали ще има ново държавно управление, зависи от това по какъв начин ще протекат консултациите при президента и по какъв начин ще постъпят на следващия ден ГЕРБ с втория мандат. Те споделиха, че незабавно ще върнат мандата, само че при тях сме привикнали да има една непредсказуемост. Ние сме подготвени да преговаряме за второ държавно управление в този парламент, осъществено с третия мандат.

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS депутатът от " " Димитър Гочев. 

" Трябва да забележим публично удостоверение от страна на прокуратурата, че са изпратили такава експертиза на член на Европейския парламент (ЕП). Това наподобява извънредно, извънредно непрофесионално и ми се желае да не е правилно. Имаме право да извикаме в Народното събрание основния прокурор, с цел да изясни за тази петорна експертиза. Тя е изпратена не на Екологичен потенциал, а на един чешки евродепутат от ЕНП, който е станал и се е изказал от трибуната на Екологичен потенциал. Това наподобява доста необичайно. Аз доста бих се радвал да видя и схвана какво тъкмо е получил този евродепутат от българската прокуратура ", разяснява Гочев появилата се през днешния ден информация, че петорна експертиза, осъществена от страна на българската прокуратура, по отношение на фотосите на чекмеджето на Бойко Борисов, е изпратена на председателстващия комисията по бюджетен надзор на ЕП и началник на задачата в България през април Томаш Здеховски. 

" От Политическа партия ще бъдем срещу връщането на хартиените бюлетини. За нас гласуването би трябвало да остане машинно. На възможни предварителни избори ще подчертаваме пред нашите гласоподаватели, че не участваме в корупционни покупко-продажби и самоуверено мога да заявя, че сме неподкупни ", добави още депутатът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР