Дали с нов партньор, или изобщо: първият секс винаги е

...
Дали с нов партньор, или изобщо: първият секс винаги е
Коментари Харесай

Първият секс – 5 съвета за успех

Дали с нов сътрудник, или въобще: първият секс постоянно е нещо особено. И нищо чудно: доколкото първият оргазъм е катализатор на възприятията, взаимното му преживяване усилва още повече влюбеността. Но внимание: първият секс не е инспекция на издръжливостта, нито би трябвало да се приема като знак, че в случай че си пасвате в леглото – всичко е наред, в случай че ли пък не – значи не сте един за различен. Честно казано, вероятността първия път сексът да е идеален по-скоро е прекомерно дребна. При множеството двойки той става същински добър едвам с течение на времето, когато двамата се приспособят един към различен и доверието посред им нарасне. По принцип нищо не може да се обърка при първия сексуален акт, стига да се отпуснете и да се отдадете на възприятията си (и, несъмнено, да употребявате презерватив или други защитни средства). Все отново можете да извършите някои неща по-правилно. Тъй като всички хора се учат от опита си и опознават същински своята половост едвам с времето, може би следните 5 съвета ще ви оказват помощ да избегнете някои неловки обстановки и първият път да остане паметен.

1. Не очаквайте прекомерно доста

Откровено казано, премиерата ни в леглото може да се окаже много неприятно прекарване. Колкото и да сме готови на доктрина, когато пенисът му проникне във вас, никаква Уикипедия няма да помогне. Особено в случай че е най-най-първият път, за всеки случай би трябвало да се приготвите даже за (лека) болежка, тъй като разкъсването на химена може да е мъчително. Но това се случва и след дълго полово самоограничение. Тогава е допустимо девствената ципа да зарасне и още веднъж да прокървите при акта. Във всеки случай това не трябва да е причина да се страхувате или напрягате. Ако не занижите упованията си от първия секс, разочарованието ви е вързано в забрадка! (Всъщност това се отнася за съвсем всички области на живота.)

2. Дайте си време

За обиграните в секса куикито може и да е супер, само че за първия път с нов сътрудник несъмнено не е най-хубавият избор. Ако нямате общо полово минало, най-малко първоначално би трябвало да действате доста внимателно и деликатно – а това изисква време. Колкото по-дълга и интензивна е предварителната игра, толкоз по-бързо ще се нагодите един към различен и ще разберете незабавно какво харесва на двамата и от кои придвижвания се възбуждате. Ето за какво е целесъобразно на премиерата да я карате по-кротко и да пробвате с ванила секс и мно-о-ого глезене.

3. Създайте уютна атмосфера

И без това сте задоволително изнервени, по тази причина не трябва да увеличавате още повече напрежението, като го извършите в колата или на последния ред в киносалона. Първо си поприказвайте, хапнете нещо дребно и създайте предразполагаща атмосфера (свещи и т.н.). След това се сгушете на леглото, на канапето или на мек килим. 

4. Започнете с главното

Най-добре е да започнете половия си живот с позата ездачка или мисионерската поза. Щом привикнете един към различен, може, несъмнено, да практикувате на воля и други пози и даже да експериментирате с Камасутра!

5. Бъдете самоуверени

   „ О, не, като ме види гола, позитивно няма да получи ерекция! “. „ Дали съм хубава? “ „ Олеле, несъмнено ме мисли за дърво! “ „ Подхождат ли си зодиите ни? “ „ Може би трябваше да го удържам още няколко дни… “ „ Не трябваше ли първо да се съветвам с гинеколога си? “

Това са все мисли, които нямат безусловно никакво място по време на секс и въобще не са здравословни (нито при първия нито при петдесетия път!). И за двете страни би било най-хубаво да изключите мозъка и да се предадете само на чувствата и интуицията си. И не се безпокойте, мъже, дами, девойки, момчета – всички, които ви притеглят и провокират пеперудки в стомаха, по принцип са супер сътрудници в леглото. Остава единствено да кажем: Кураж и прелестно превозване!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР