Дали оставките ще оправят нещата, аз дълбоко се съмнявам, защото

...
Дали оставките ще оправят нещата, аз дълбоко се съмнявам, защото
Коментари Харесай

Рашидов скептичен, че оставките на Радев, Нанков и Московски ще оправят нещата

Дали оставките ще оправят нещата, аз надълбоко се колебая, тъй като като виждам тримата министри - те са експерти . Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на Парламентарната комисия по просвета и медии Вежди Рашидов.
Но какво ще свърши тая оставка, какво решаваме с нея? Ако водачът е отговорен, той не е желал това да се случи, самият той е трагичен и страда от тази обстановка. И Корнелия Нинова да не вземе да дежури по автомагистралите?! Ние сме поели тази позиция - да се мърсим, разяснява още Рашидов във връзка трагичната злополука край Своге, при която починаха 17 души.
Всички тъгуваме и никой не е споделил, че госпожа Нинова може да приватизира тъгата на хората . Едно нехайство, станала е белята. За страдание, тежка пакост. Тя като майка Тереза, където убиват козички, седнала - ще ни разплаче, сподели Рашидов по адрес на Нинова. Не може по тоя метод като майка Тереза непрестанно да има дежурни оплаквачки . " Дайте да се обединим, хора ", прикани Вежди Рашидов и още веднъж съобщи, че никой не може да приватизира тъгата на обществото.
Малка е страната, ние се познаваме всички, доста добре знаем кой-какво . Така Вежди Рашидов отговори на въпрос за акциите на профилираната прокуратура от последните дни. Как да се оправим? Ще се оправим, когато всички си стъпим на краката. Една добра вест няма, вие какво желаете да се случи с това общество? Всеки ден бълваме негативи.
Кой ограничии свободата на медиите или те са корпоративни медии? Грантаджиите свободни ли са? Аз като политик не съм забранил свободата. Свободата на словото е застрашена от свободията , изрази мнение Рашидов във връзка тематиката с отрицателните вести в медиите. Свободата на словото е нужда за нас и за вас. Манипулацията не е независимост за словото, сподели още ръководителят на Парламентарната комисия по просвета и медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР