Дали обаче „усъвършенствала“ е правилната дума? „Галерия“ попадна на стари

...
Дали обаче „усъвършенствала“ е правилната дума? „Галерия“ попадна на стари
Коментари Харесай

Това е новата Мис Плеймейт преди пластиките


Дали обаче „ усъвършенствала “ е вярната дума? „ Галерия “ попадна на остарели фотоси на Жанета отпреди 10-ина – тогава, когато силиконът и хиалуронът са били далечна фантазия за русокоската.

Фотосите хвърлят нова светлина върху Осипова и задават въпроса дали последвалите интервенции са подобрили външния й тип, или по-скоро са го окепазили.

От фотосите става видно и още нещо – къде тъкмо е „ играл “ скалпела.

Преди пластиките плеймейтката е имала много по-различна форма на носа, с лека гърбица. По думите на плеймейтката обаче ринопластиките се наложили не от суетност, а откакто ревностни дами два пъти й чупили носа.

Видно е и че скулите й не са били толкоз подчертани и повдигнати, а устните й са били два пъти по-тънки. За тези корекции Жанета няма обяснение…

Въпреки всички тези „ недостатъци “, плеймейтката е изглеждала доста по-естествено и харизматично.

На една от фотосите Осипова театралничи с дългогодишния си другар – Денис Вутов,

с който от година и половина са разграничени. „ Имахме връзка близо 10 години. Родителите му се грижиха за мен като че ли съм тяхно дете, за което съм им доста признателна. Не знам за какво се разделихме. Той е служител на реда, а аз съм сексуален модел и малко... “, показа неотдавна плеймейтката в изявление.

Според осведомени повода за раздялата били точно безконечните срещи на Жанета с пластичния й хирург и манията й по силикона.

Гаджето й я умолявал да спре с фрапантните интервенции. Уверявал я, че наподобява доста по-чаровна в естествения си тип, само че Осипова имала заболели упоритости да стане известна. Тя считала, че няма по какъв начин да бъде позволена в хайлайфа без лоени джуки великански бюст.

Другата причина да се раздели с Денис Вутво пък била неналичието на финансови средства. Като служител на реда гаджето й не изкарвал кой знае какъв брой. За сметка на това, спечелвайки купата „ Мис Плеймейт “, Жанета знаела, че пред нея ще се отворят доста порти, с богати чичковци зад тях. Така, в името на славата, с изключение на външния си тип, Осипова радикално трансформирала и живота си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР