Дали няма да се наложи да го изнесат от Белия

...
Дали няма да се наложи да го изнесат от Белия
Коментари Харесай

Опасно: Какви ходове има Тръмп оттук нататък

Дали няма да се наложи да го изнесат от Белия дом дружно със стола му, питат се мнозина наблюдаващи. Тръмп има намерение да се обърне към редица съдилища, евентуално и към Върховния съд. Какво още може да се чака?

Докато светът поздравява Джо Байдън за изборната му победа, актуалният президент Тръмп продължава да приказва за измами, обири и операции. Синът му Ерик прикани към „ тотална война “, с цел да бъдели разкрити изборните измами, а един долнокачествен пропагандатор и някогашен консултант на Тръмп насочи даже закани за убийства.

" Човек, лишен от възприятие за чест "

Все повече проличава, че Доналд Тръмп няма да се помири с провалянето и че не е в положение почтено да го признае и да пожелае на наследника си триумф.

„ Това няма по какъв начин да се чака от човек, лишен от възприятие за чест ", отбелязва в тази връзка „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ".

Тръмп счита да се обърне към голям брой съдилища, евентуално даже и към Върховния съд. Но какво ще направи, в случай че всичко това се окаже несполучливо, въпреки да активизира към 70 милиона гласоподаватели – повече от всеки различен републикански кандидат-президент преди него?

Дали няма да се наложи да го изнесат от Белия дом дружно със стола му, питат се мнозина наблюдаващи. Това би направило държавната рецесия съвършена. След пошлия спектакъл, който провежда, към този момент нищо не е изключено, разяснява Клаус-Дитер Франкенбергер. Не бива да се не помни и това, че атмосферата в Съединени американски щати е доста разгорещена. Никак не е изключено на някои крайни последователи на Тръмп да им хрумнат твърди глупави хрумвания.

Все още има незнайни

„ Ще мине още много време, до момента в който се откри по неоспорим и безапелационен метод кой е идващият президент на Америка. Ще се наложат повторни преброявания, ще би трябвало да се произнесат съдилищата, да се събере Избирателната гилдия.

Остава и още едно незнайно: съотношението на силите в Сената ще се обясни едвам през януари, и то посредством два балотажа - и не къде да е, а таман в Джорджия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР