Дали мъжете се влюбват само в перфектни жени , чието

...
Дали мъжете се влюбват само в перфектни жени , чието
Коментари Харесай

9 типа жени, по които мъжете полудяват

Дали мъжете се влюбват единствено в съвършени дами, чието тяло е просто необикновено? Мъжете се влюбват най-много в самоуверени дами! Мъжете се влюбват в дами, които допират душите им, въодушевяват ги да станат по-добри и да трансформират възгледа си за живота. Всъщност това са 9 вида дами, в които мъжете се влюбват до лудост - в дословния смисъл, написа zajenata.bg

1. Специални дами

Мъжете се влюбват в дами, които се открояват от тълпата и са подготвени да плуват против течението. Те основават свои лични трендове и не се опасяват да се открояват. Те имат персона и тя е неповторимо специфична.

2. Жени, които почитат себе си

Мъжете се влюбват в дами, които почитат себе си и изискват почитание от други хора. Те не търпят неприятни настройки и не се опасяват да изразят мнението си.

3. Жени, които ги тласкат да се самоусъвършенстват

Мъжете се влюбват в дамите, което ги принуждава да положат старания и да реализират задачите си. Това ги предизвиква да се усъвършенстват непрестанно, в случай че желаят да станат част от нейния живот. Тези, които не търсят оправдания за неприятно държание, имат свои лични правила. Мъжете се влюбват в дами, които ги карат да мислят, преди да създадат нещо, тъй като не могат да сбъркат и да ги изгубят.

4. Жени, които са щастливи и самодоволни

Мъжете се влюбват в дами, които се усещат добре даже и самотни, знаят по какъв начин да прекарват добре, щастливи и удовлетворени от живота, заниманията и хората, с които прекарват времето си. Мъжете се влюбват в дами, които вземат всичко в свои ръце, които извършват фантазиите си и не се отхвърлят, когато видят трудности.

5. Жени, които обичат да живеят

Мъжете се влюбват в дами, които виждат детайлите, дивят се на чудесата на природата, не пропущат опцията да помиришат цвете или да кажат на залязващото слънце „ Ще се забележим на следващия ден “. Мъжете се влюбват в дами, които обичат живота и всичко в близост. Които виждат хубостта във всичко.

6. Жени, които мъжете се опасяват да изгубят

Мъжете се влюбват в дами, които не се нуждаят от мъже, тъй като са си самодостатъчни. Те са мощни и самостоятелни, което кара мъжете да се опасяват да не ги изгубят. Те се влюбват в дами, които виждат техните старания, жертви и почтеност.

7. Жени, с които се усещат като вкъщи си

Мъжете се влюбват в дами, които им дават пространство, когато имат потребност от него, които почитат потребността им да прекарват време с другари и да се занимават с заниманията си. Те се влюбват в дами, които имат личен живот и не трансформират проектите си. Такива дами основават любяща и уютна атмосфера вкъщи единствено поради положителната си природа.

8. Жени, които не одобряват себе си прекомерно съществено

Мъжете се влюбват в дами, които не се опасяват да се смеят на себе си и нелепостите, които вършат от време на време. Те се влюбват в дами, които постоянно мислят положително и гледат на всичко по един и същи метод, вместо да подлагат на критика или да се оплакват. Които не се срамят от себе си и не се тормозят за дреболии.

9. Жени, които не се интересуват от мнението на други хора

Мъжете се влюбват в дами, които са задоволително смели да споделят какво мислят, да изискват и да вършат това, което считат за вярно. Не ги интересува какво споделят другите за тяхната работа, другари, решения. Мъжете се влюбват в дами, които не се опасяват да вършат неточности и да рискуват. Те не се опасяват да изразят мнението си и в това време почитат мнението на другите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР