Дали изборите ще са на 28 март, април или май,

...
Дали изборите ще са на 28 март, април или май,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Не сме говорили за бъдеща коалиция с ГЕРБ

Дали изборите ще са на 28 март, април или май, президентът би трябвало да реши до седмица, за Вътрешна македонска революционна организация няма никакво значение. Към момента не сме говорили за бъдеща коалиция с ГЕРБ. Има неща, по които се разграничаваме, би трябвало единият да одобри визията на другия или да се направи компромис. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA News.

По думите му районен съд Македония е имала късмет още ноември предходната година да насрочи дата за договаряния, само че не е поискала да се възползва от него. България не е наложила несъгласие, просто е споделила, че не са подготвени за дата за договаряния.

Според него България е „ за “ разширението на Европейски Съюз в Западните Балкани, а езикът не омразата против всичко българско ни тормози.

"Омразата е въз основата на груба и гнусна имитация на историята. България има отрицателен облик с обидни квалификации в македонското схващане. РСМ има късмет да получи дата за договаряния още януари или февруари, в случай че подпишат анекса с 12 точки, които сме дали ", съобщи министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР