Дали харесвам Бойко Борисов е друг въпрос, но той в

...
Дали харесвам Бойко Борисов е друг въпрос, но той в
Коментари Харесай

Анастасия Мозер: Борисов се мислеше за най-големия, но не е така

Дали одобрявам Бойко Борисов е различен въпрос, само че той сега няма друга опция. Той би трябвало да се научи да бъде малко по-сговорчив. Защото и той се мислеше за най-големия, най-силния, а не е по този начин - виждате по изборите към този момент няма това безусловно болшинство.
Това сподели Анастасия Мозер по Българска национална телевизия. И, в случай че не желаеме на идващите избори да има отново някаква неприятна изненада, той би трябвало да се научи да търси съдействие на сродни партии и организации, с цел да може демокрацията да върви напред.

В Америка бият малко повече през пръстите, когато заловен някой за корупция. А тук, Вие знаете, корупция има, само че доста малко хора са същински осъдени. Затова в този момент се надявам Комисията, че ще стартира да си прави работата. Но това са неща, които държавното управление би трябвало да се занимае съществено, тъй като от кой момент ги гонят тези кредитни милионери и други, само че към момента никой не е попаднал, където му е мястото.

И отново да загатна, че за мен единственото нещо, което може да компрометира демокрацията, е корупцията. И също по този начин в България към момента няма безусловно самостоятелна правосъдна власт, което също е огромен проблем, тъй като без това няма и народна власт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР