Дали е взел правилното решение като си тръгна от Би

...
Дали е взел правилното решение като си тръгна от Би
Коментари Харесай

Дни, след напускането на bTV: Страшна драма за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева!

Дали е взел вярното решение като си потегли от Би Ти Ви - това се чуди през днешния ден някогашният към този момент водещ на " Преди обед " - Сашо Кадиев. Припомняме, че думата му към този момент е казана, документите са подписани, а малкия екран му устрои празнично изпращане и му сподели " довиждане ". Демек, връщане обратно няма...

Но вярно ли постъпи Мамин Сашко, който единствено дни по-късно бе застигнат от нова драма, освен това дружно с приятелката му Ивелина Чоева. За да се разтуши от страстите около ефира, синът на Катето Евро реши да хване обичаната си и да я заведе на сантиментално пътешестване в Италия.

Още щом кацнали в Милано обаче, се оказали не в парадайса, а измежду апокалипсис. Те попаднаха навръх адската стихия, унищожила половин страна и безусловно попиляла Милано. То не са паднали дървета, то не са смачкани коли, то не е знамение - новините демонстрират фрагменти от ужаса там, на който персонално се натъкнали Сашко и годеницата му.

" Ох, егати шанса! Вече се чудя дали не направих гаф като напуснах и не дръпнах за опашката дявола. Сега и Ивелина в случай че реши да ме зареже, щото й щукнало нещо, към този момент ще съм уверен, че е по този начин ", пробва се да се майтапи Кадиев, само че в действителност е обезпокоен от това, което са заварили на Богуша.

А по отношение на това по кое време годеницата му ще се трансформира в брачна половинка, още не е ясно. Пък и в този момент парите му ще са понижени на половина, та знае ли се...

Тагове: Ивелина Чоева Сашо Кадиев Сашо Кадиев и Ивелина Чоева Катето Евро Италия Преди обед Милано
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР