Дали е възможно да объркате тумор и бременност? Интересен е

...
Дали е възможно да объркате тумор и бременност? Интересен е
Коментари Харесай

Може ли тумор да се обърка с бременност?

Дали е допустимо да объркате израстък и бременност? Интересен е казусът с Кейти Холмс от Обединеното кралство, която помислила 6-килограмов недоброкачествен израстък за бременност, заяви в. Sun.
Момичето за първи път се почувствало неразположено през септември 2016 година, когато работело нощната промяна на бензиностанция.
Тормозело я повръщане, замаяност и мощна коремна болежка. Първоначално докторите предположили, че момичето има гастроентерит и й предписали медикаменти за това.
След това Холмс постоянно посещавала болничното заведение с недоволства, само че медикаментозното лекуване траяло без резултат. Междувременно дамата забелязала, че коремът й стартира да пораства и да се закръгля, и заради това си помислила, че е бременна.
Изминала година и Холмс още веднъж почувствала мощна болежка в стомаха. Веднага отишла в болничното заведение, където й създали обзор с ултразвук. Вместо бременност обаче лекарите разкрили шесткилограмов израстък на яйчника й.
Лекарите неотложно оперирали незабавно Кейти и отстранили туморното образувание. Здравето на младата жена към този момент е изцяло възобновено и по-късно в действителност забременяла, като към този момент тя се радва на здрава щерка, която родила две години след интервенцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР