Дали е правилно или нужно вдигането на местните данъци зависи

...
Дали е правилно или нужно вдигането на местните данъци зависи
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Данъците трябва да се увеличават, когато държавата е във възход

Дали е вярно или нужно повдигането на локалните налози зависи от съответната община. Всички налози би трябвало да са гъвкави и би трябвало да се усилват тогава, когато страната е във напредък. Такова мнение изрази в студиото на ``Плюс-минус`` по Нова телевизия икономистът Георги Кадиев, съобщи вести.бг.

Той добави още, че преди да се вдигнат приходите посредством повдигането на налози би трябвало да се съберат първо всички налози, които по една или друга причина до този миг не са били събрани.

,,Всеки налог удря по джоба на данъкоплатеца, без значение дали е повишен с малко или доста. Конкретно за София налозите по никакъв метод няма да решат казуса със замърсяването на въздуха, тъй като тази тематика е надалеч по-комплексна. Общината споделя нещо, което звучи добре за хората, само че единствената цел е да се съберат повече пари``, разяснява по тематиката с увеличението на локалните налози и икономистът Даниел Василев.

По думите му макроефектът от нарастването на налозите ще е мощно негативен и добави в умозаключение, че неприятният въздух е в следствие от ниската покупателна дарба на българите, тъй като всеки би желал да кара по-нов автомобил, който да замърсява и по-малко околната среда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР