Дали е Димитър Главчев, или Даниел Митов, това е Борисов.

...
Дали е Димитър Главчев, или Даниел Митов, това е Борисов.
Коментари Харесай

БСП за външния министър: Дали е Димитър Главчев, или Даниел Митов - все е Борисов

" Дали е Димитър Главчев, или Даниел Митов, това е Борисов. Все едно си назначаваме Борисов за външен министър, тъй като и двамата са ярки лица на ГЕРБ, т.е ГЕРБ ще прави изборите в чужбина. Естествено, че не сме съгласни с това " - това разяснява лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на предлагането на служебният министър председател Главчев да заеме поста външен министър.

Нинова разгласи, че вотът на съмнение в служебното държавно управление към този момент е импортиран в Народното събрание. За него се оповестиха и " Възраждане " и Има Такъв Народ. Предстои той да бъде вкаран в дневния ред на Народното събрание, въпреки че му остават единствено три работни дни и съгласно някои конституционалисти няма по какъв начин да има избор на съмнение в служебно държавно управление.

Както " 24 часа " заяви, за ръководител на Българска социалистическа партия в София е определена общинската съветничка Диана Тонова. Решението бе взето на утринната градска конференция. Тонова е била определена с 82 гласа против 63 за Габриел Вълков. Таня Найденова е определена за ръководител на контролната комисия с 66 гласа. Право на избор са имали 147 делегати. Освен това е определен и нов състав на градския съвет от 77 души.

Едно доказателство, че най-правилния ход е да дадеш правото на членовете и те сами свободно и демократично да се произнесат. Изключително ми е прелестно да ви показва това ново управление, сподели на брифинг лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, след отчитането на резултатите. 

Тонова ще е отпред на столичната конструкция до есента, когато ще има цялостен отчетно-изборен цикъл в партията. Сегашните избори бяха изключителни, защото мандатът на досегашният водач Иван Таков беше предварително преустановен. Това се случи откакто общинските съветници на Българска социалистическа партия поддържаха претендента на ПП-ДБ-СС Цветомир Петров за ръководител на Столичния общински съвет. Тогава националното управление смъкна доверието си от общинските съветници, а Нинова сподели, че те към този момент не съставляват Българска социалистическа партия.

На въпрос на " 24 часа " по какъв начин в този момент националното управление ще работи с Тонова Нинова отговори: " Ще работим добре, тъй като партията се произнесе и поддържа правилата против сглобката. Г-жа Диана Тонова е единствената, която не поддържа сглобката в София ".

" Този политически безпорядък, в който сега живеем, би трябвало да бъде преодолян. Това може да стане единствено със мощна социалистическа партия ", сподели Диана Тонова.

" Не считам, че би трябвало да тръгнем с това да ви разграничаваме, ние би трябвало да се сплотяваме. Всичко, което досега се извършваше по метод, по който ни разделяше, няма да търпя. Колективният разсъдък е по-добър от всеки от нас ", отговори тя на въпрос по какъв начин ще се разграничи от предшественика си Иван Таков.                                                                          
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР