Дали Джеръми Кларксън все още изпитва същата любов към колите,

...
Дали Джеръми Кларксън все още изпитва същата любов към колите,
Коментари Харесай

Джеръми Кларксън: Съвременните автомобили са „боклуци“

Дали Джеръми Кларксън към момента изпитва същата обич към колите, откакто ги е представял в продължение на 35 години? Този въпрос той получи непосредствено от човек от публиката, а отговорът е: „ НЕ “, тъй като всички съвременни коли през днешния ден са „ лайна “.

Наскоро Джеза бе хазаин на празненство за гледане на последния епизод на The Grand Tour, на което отговари на въпроси от публиката, обяснявайки, че не може да разпознава 80 или 90% от днешните модели.

" Не знам какви са. Не ме интересува ", сподели той. „ Те споделят: „ Имаме нова хибридна система за задвижване “, просто не ми пука. “ („ I just couldn't give a shit “)

Кларксън счита, че по-старите коли са по-добри, тъй като са по-леки. Новото BMW M5 е отличен образец за това. Хибридната му система тежи 400 кг, а целият автомобил тежи 2,5 тона. Това е повече от Chevrolet Tahoe и Ford F-150, тъй че може би е прав. Или просто остарява и е време да закачи ключовете. Както го и направи.

Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд разпуснаха продуцентската си компания по-рано тази година след две десетилетия, в които ни забавляваха, само че това не е краят на The Grand Tour. Amazon има планове да размени тримата водещи с нови домакини, само че детайлностите остават неразбираеми.

Но Джеза разкри малко от проектите на Amazon. Какви са те, както и цялото Q&A видео може да видите на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР