Дали Дженифър Лопес подсказва на феновете си какво предстои да

...
Дали Дженифър Лопес подсказва на феновете си какво предстои да
Коментари Харесай

Дженифър Лопес изглежда готова за сватба в рокля от тюл и воал

Дали Дженифър Лопес подсказва на почитателите си какво следва да се случи в персоналния ѝ живот? Покрай отговора на въпросите дали е подготвена да се омъжи за четвърти път, поп звездата изнесе концерт на Американските музикални награди, преобразена като зашеметяващо красива младоженка.

Джей Ло изглеждаше страхотнно, облечена в кремава бална рокля с корсет в горната част, а косата ѝ беше прибрана на висок кок. Пластовете тюл и воала ни дадоха всички учредения да мислим, че тя мисли за брак (отново).

 дженифър лопес Getty

Песента, която тя изълнява, „ On My Way “, е включена в саундтрака на идната ѝ сантиментална комедия с Оуен Уилсън „ Marry Me “, тъй че, несъмнено, булчинската визия е подобаваща . Особено след последната година от любовния ѝ живот.

Трудно е да се повярва, че единствено преди седем месеца тя беше сгодена за Алекс Родригес. Двамата отложиха сватбата няколко пъти, като показаха пандемията като съществена причина за анулацията. Но нещата ненадейно се обърнаха след хипотетичната прочувствена връзка на А-Род с Мадисън Лекрой. Преди да разберем, Джей Ло още веднъж беше в обятията на някогашния си избраник Бен Афлек, а Бенифър 2.0 още веднъж беше в светлината на прожекторите.

 дженифър лопес Getty

И макар че Лопес изглеждаше малко неуверена, когато Хода Котб я попита дали ще се разноски още един път до олтара, тя призна, че не се е отказала от любовта .

„ Не знам. Да, допускам. Познавате ме, аз съм романтичка, постоянно съм била, на няколко пъти. Все още имам вяра в щастливия край, сигурно, на 100% “.

Така че може би роклята е намек за нещата, които занапред предстоят за двойката, тъй като знаем, че Джей Ло обича романтиката, а Афлек обича да смъква момичето си от краката й.

 дженифър лопес Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР