Дали да има проруско българско правителство след избори или да

...
Дали да има проруско българско правителство след избори или да
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: И двата борещи се лагера в изборите са рубладжийски и целят торбата с пари

Дали да има проруско българско държавно управление след избори или да превъртят операривната игра още един път с следващо тяхно служебно държавно управление и избори в още по-голяма рецесия провокирана от тях и обвързваните с тях.
И двата борещи се лагера в българската политика са рубладжийски и се борят за торбата с пари, а не за нещо друго да се случи.

Движение за права и свободи, глобените и правосъдната система са съветски надзорници.

Руската дуктатура към този момент “превключи ” на режим “оцеляване ”, а това значи, че ѝ би трябвало хибридна сепаратистка и/или колаборационистка територия в Европейски Съюз. Унгария единствено не е задоволителна за тези цели, а и там не може да се разчита на всички.

Затова България със своите глобени, олигарси, следени медии, банки с опит в прането на пари, разпаднала се държавност, криминализирана правосъдна система, мафиотизирана конструкция въобще на властта, всеобщ нисък разсъдък на популацията вследствие на горното, неспиращата емиграция, демографска злополука и корозивната всичко на всички равнища лъжливост изразяваща се най-много в корупция, всичко това трансформира България в най-важното колаборационистко място в Европейски Съюз за всевъзможни интервенции подкрепящи оцеляването на режима в Москва.

Западните ни съдружници вършат огромна неточност да преглеждат България като съюзническа страна. Тя е не по-малка опасност за Европейски Съюз, тъй като е детайл от съветската военна хибридна машина.

 

Сегашната власт, изцяло изразяваща се в познатите ни водещи партии, олигарси, глобени и основни публични фигури, би трябвало да бъдат обсъждани като част от съветската страна и надлежно да им бъдат налагани наказания и ограничавания.

Първа стъпка би трябвало да бъде ограничение на европейското финансиране по причина на всеобщата корупция, както и Съединени американски щати да постановат всеобщо и систематично всевъзможни наказания и ограничавания дружно с Англия.

 

Нормалните българи, които не са малко гледайки нежеланието да вземат участие в лъжливите ни избори, даже в тези избори да вземат участие обособени смислени безгласни персони, демонстрира, че българите не са изгубена идея, а са безпомощни хора нападнати извън и от вътрешната страна от войска на злото.

Отчаяно ни би трябвало помощ.

Сега, а не след време, когато ще сме с още 1 милион души по-малко, както след 12 години ръководство на мутропутинистите от ГЕРБ.

Съединени американски щати, Англия и Франция би трябвало да влязат в своите съюзнически отговорности и да ни оказват помощ в този гибелен миг за българската нация.

Германия не я загатвам, тъй като тя носи нова историческа виновност за ситуацията в което се намира Европа, а за България да не приказвам, всичко това след ужасяващото ръководство на Меркел подкрепило възраждането на диктатурата на Путин и определяне на клептократичен промосковски режим в България на Борисов, който беше режим на глобените, посткомунистите, путинистите и неосманистите.

 

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР