Дали Борисов има смелостта и дързостта да промени модела на

...
Дали Борисов има смелостта и дързостта да промени модела на
Коментари Харесай

Радан Кънев: Въпросът е дали Борисов ще разбие модела на Цветанов

Дали Борисов има смелостта и дързостта да промени модела на Цветанов изключително в дребните градове, а точно срастването на ръководство и бизнес, което е модел на Движение за права и свободи, който Цветанов сътвори в смесените райони.
Това попита Радан Кънев в предаването „ Лице в лице “ по бТВ на въпрос какво следва след отдръпването на Цветан Цветанов от всички постове в ГЕРБ.

За отдръпването на Цветан Цветанов Кънев разяснява още, че той е бил мощен началник на парламентарната група. Страшно доста хора започнаха да се одързостяват против Цветанов, аз съм скачал когато му е било времето, твърдо и съответно, имали сме доста конфликти.

Силен ход бе отстраняването на Цветанов, това се отрази във вота на хората. Това е белег за смяна, видя се във вота на Вътрешна македонска революционна организация, във избор за Иванчева, а идват локални избори. Никога няма да забележим ниска интензивност на месни избори. Виждаме, че Българска социалистическа партия не може да бъде опция.

Местните избори са извънредно мажоритарни, само че и практиката е посочила, че консолидирани политически групи печелят. В София се появи, че това е печелившо, в същото време „ Демократична България “ би трябвало да откри или поддържа мощните мажоритарни персони.

Важно е отражението на евроизобрите върху вътрешната политика. Управляващата партия резервира водещата си позиция.

Като политик мога да кажа, че във вътрешната политика е забележима неспособността на Българска социалистическа партия да е съпротива, която може да реагира на тежките корупционни кавги, всички споделяха, че в случай че Цветанов го няма изборите ще са несполучливи, само че това не се оказа так.

При цялата тази удобна конюнктура е реалност твърдото ядро на Българска социалистическа партия. Едно слепване на партията и страната, едно повтаряне на моделите на Движение за права и свободи на партийните назначения и обръчите. Хората са рационални и виждат, че Българска социалистическа партия не са опция. Хората виждат, че обръчите не могат да се преодолеят тъй като са почнали от времето, когато те са били на власт, също така са били са в коалиция с Движение за права и свободи няколко пъти също.

Хората обаче припознаха „ Демократична България “ като опция. Успяхме с един заплашителен заключителен спринт да излъчим един евродепутат, само че това не е политическата ни цел. Нашата цел е политиката като смяна, промяна, като опция на беззаконието. Това изисква мощни управнически позиции. Целта в политиката е по метода, по който ти си го представяш да промениш метода на живот на едни хора. Заради това Българска социалистическа партия не е опция, тъй като никой не има вяра, че може да трансформират живота.

Ние казвахме: „ би трябвало да създадем една крачка “, а тя е да се върнем в политиката, да покажем, че има опция. Българският експорт е към европейските страни, нашите кадърни хора отиват в Европа, а не другаде.

Радан Кънев удостовери, че „ Демократична България “ излъчва народен представител от Европейската национална партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР