Дали, ако изгуби изборите, Доналд Тръмп би могъл да получи

...
Дали, ако изгуби изборите, Доналд Тръмп би могъл да получи
Коментари Харесай

Може ли Тръмп да стане премиер на Словения, след като загуби изборите в Щатите?

Дали, в случай че изгуби изборите, Доналд Тръмп би могъл да получи политическо леговище в Словения, а след това и почетно поданство и премиерския пост – това е предложение на словенски икономист отпреди няколко дни.

Странната концепция за това по какъв начин „ словенският шурей “ може да помогне на Словения да усили непознатите си вложения и да обезврежда резултата от коронакризата беше показана от Бернард Бършчич – икономист, който беше държавен секретар в едно от предходните държавни управления на сегашния министър председател Янез Янша. По-късно обаче той се раздели с Янша и основа неголямата партия Отечествена лига /ДОМ/, която до момента не е постигнала триумф на нито едни избори до момента, написа „ Ютарни лист “.

„ В партията ДОМ считаме, че актуалната икономическа обстановка, рецесията на европейската концепция, неразрешимия проблем с мигрантската рецесия доведоха до това, че би трябвало да се работи, а на най-отговорните места в страната да бъдат сложени най-компетентите хора “, споделя Бършчич.

От името на партията си той насочи необикновеното предложение, в случай че актуалният президент на Съединени американски щати претърпи изборно проваляне, да му бъде препоръчано политическо леговище в родината на неговата брачна половинка Мелания, предава през днешния ден.бг.

Става дума най-вероятно за иронична реакция на неотдавнашния туит на словенския министър председател Янез Янша в поддръжка на Тръмп, в който Янша го разгласи за победител на изборите, въпреки че резултатите в някои щати към момента се брояха, написа седмичникът „ Репортер “.

От партията ДОМ показват, че откакто Тръмп експресно получи почетно словенско поданство, той може да бъде разгласен от Народното събрание за идващия министър председател след Янша. Така Тръмп може да трансферира свое имущество в Словения и по този начин да притегли още повече непознати вложения в страната.

„ Тъй като партията ДОМ желае богатство за Словения и всички словенци, предлагаме на държавното управление да съобщи позиция по нашето предложение и незабавно да поеме господин Тръмп под своя отбрана “, споделят от Отечествена лига.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР