Дългото управление на Ули Хьонес на върха на Байерн Мюнхен

...
Дългото управление на Ули Хьонес на върха на Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Ули Хьонес мълчи за бъдещето до края на август

Дългото ръководство на Ули Хьонес на върха на Байерн Мюнхен може да завърши тази година, откакто президентът на клуба отхвърли да удостовери или отхвърли опцията да остане. Най-вероятно той няма да търси преизбиране на годишното общо заседание през ноември.

Хьонес съобщи, пред немското списание " Кикер ", че ще разгласи решението за бъдещето си на надзорния съвет на клуба, на който той също е ръководител, на 29 август и до тогава няма да даде публично изказване.

Хьонес няма да напусне клуба изцяло, в случай че реши да се отдръпна се чака да остане в надзорния съвет. Бившият началник на " Адидас " Херберт Хайнер ще поеме длъжността на ръководител на надзорния съвет и президент на клуба.

В Байерн са наясно, че би трябвало да стартират да възнамеряват бъдещето си и към този момент чакат някогашният вратар Оливър Кан да се върне следващата година и вероятно да размени 63-годишния Карл-Хайнц Румениге, който сега е президент на баварците.

Бившият нападател на Байерн Ули Хьонес стартира работата си като основен управител на клуба на 1 май 1979 година, откакто неговата дейна кариера завърши с контузия на коляното. Той е с съществена роля в превръщането на тогавашния борещ се с финансови проблеми клуб в един от най-богатите в света и най-успешният в Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР