Дългото пътуване до работата и замърсяването на въздуха състаряват лицата

...
Дългото пътуване до работата и замърсяването на въздуха състаряват лицата
Коментари Харесай

Дългото пътуване до работата състарява

Дългото пътешестване до работата и замърсяването на въздуха състаряват лицата на британките с 10 години, като бързо ги набръчкват, написа в. "Дейли мирър ".

Британски експерти са открили, че въздухът в Лондон е толкоз нечист, че може да бъде съпоставен на моменти с този в Пекин

Според дерматоложката Лорина Йоберг най-застрашени са дамите, които се осланят на градския превоз, с цел да отидат на работа. Замърсяването на въздуха и километричните тапи се отразяват пагубно върху тургора на лицето им.

 автомобил Thinkstock

Токсините от околната среда влияят по друг метод върху другите елементи на овала. Но във всички случаи неподходящата външна среда понижава колагена, който обезпечава еластичността на кожата и я поддържа млада.

Вредните частици във въздуха проникват през порите на кожата в резултат на което се следи нейното дехидратиране и състаряване. Под очите на дамите се получават тъмни кръгове, а край тях - бръчките "кокоши крайник ". На челото се оформят тревожни бръчки, а устните наподобяват по-тънки поради намаляването на колагена.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР