Дългосрочната война на Русия срещу Украйна ще доведе до по-нататъшно

...
Дългосрочната война на Русия срещу Украйна ще доведе до по-нататъшно
Коментари Харесай

Американски генерал: Ето как Украйна може да избегне продължителна война

Дългосрочната война на Русия против Украйна ще докара до по-нататъшно клане и ескалация, тъй че руснаците не могат да създадат това.
Това съобщи американският военачалник и висш главнокомандващ на Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа през 1997-2000 година Уесли Кларк по време на присъединяване на Киевския конгрес за сигурност.

" Когато хората приказват за продължителна война, това значи излишно клане в Украйна и следваща ескалация. Мисля, че отговорът ни би трябвало да бъде елементарен: неверна, нечестна, неразумна и неприятна тактика е да продължим тази война, нямаме потребност от продължителна война. Първо, поради това, което ще аргументи тя на Украйна. Но също така може да се намеси и Китай, а Русия да активизира спомагателни войски и това не е тактика, с която можем да допуснем ", акцентира той.

Генералът счита, че има няколко метода за попречване на сходен сюжет.

" Ако Украйна има бойна дарба да отблъсне съветските войски в Донбас, би трябвало последователно да отслаби силите им в Херсон, в Херсонската област, да затвори достъпа им до Крим и да нахлуе в две направления, както на изток, по този начин и на юг, с цел да раздели техните войски ", сподели той. " Имате потребност от танкове, MLRS, хеликоптери и самолети, като Су, по този начин и F-16 и така нататък А това изисква подобаващи логистични благоприятни условия и разследващи данни ", сподели Кларк.

Генералът счита, че Украйна би трябвало да премине към стандартите на НАТО.

" Ако Украйна има висок морал, дух и мотивация, получи уместно съоръжение, въоръжение и съоръжение, в това число МиГ-35, други типове хеликоптери и самолети от другарски страни, тогава можем да избегнем сюжета на продължителна война ", увери генералът.

Според него Русия няма визия какво ще се случи, в случай че Украйна работи бързо.

" Разбира се, те имат вяра, че непрестанно ще напредват и ще употребяват огневата си мощност. Но не може да им бъде разрешено да вършат това ", предизвести той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР