Дългоочакваното пловдивско дерби от 23-ия кръг на Първа лига между

...
Дългоочакваното пловдивско дерби от 23-ия кръг на Първа лига между
Коментари Харесай

Локо Пд - Ботев Пд 0:0 /репортаж/

Дългоочакваното пловдивско дерби от 23-ия кръг на Първа лига сред Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив не излъчи победител, завършвайки при нулево тъждество.

Първата част не предложи кой знае каква драма като двата отбора си размениха по няколко по-опасни положения.

В 12-ата минута централният нападател на Локо Анте Аралица избяга по десния фланг, с цел да овладее и да тръгне на пробив. Хърватинът проби към аутлинията и хитро върна

топката по земя към точката на дузпата. Капитанът Марчев чакаше подаването таман там, но се провали тотално при опита за изстрел. Шутът му одобри подобен фалц, че кълбото потегли да излиза към тъчлинията от другата страна.

В 24-ата минута Балтанов завоюва топката в половината на Ботев и мигновено метна пас напред към набралия към този момент скорост Жоао Пауло. Бразилецът потегли да подминава последния в защита Стивън Езе и сякаш прибърза с шута си, стреляйки от вътрешността на дъгата. Илко Пиргов единствено изгледа по какъв начин топката мина на сантиметри около лявата греда.

Три минути преди края на постоянните 45 минути Веселин Марчев овладя топката отдясно и с внезапен финт се оправи с Минев. Вече в наказателнто поле капитанът на Локо Пд шутира по земята. Изстрелът беше в обсега на Чворович, който в първия момент изтърва кълбото и провокира лека суматоха. В последна сметка обаче избави.

Вижте всичко най-интересно от първата част във видеото.

Второто полувреме заплахите и пред двете порти сензитивно понижиха, като доминираха единоборствата на терена.

В 57-ата минута домакините показаха искания за дузпа. Аралица и Бакалов направиха доста хубаво двойно подаване, което изведе хърватина на чиста позиция в пеналта. Той мина около Филип Филипов, загуби равновесие и падна, като претендираше, че е имало фаул. Видеоповторенията демонстрираха, че взаимоотношение сред двамата играчи несъмнено нямаше.

В 90-ата минута Аралица загуби топката наоколо до наказателното поле на Локомотив, а Петков пое топката и се приближи към дъгата. Никой не му попречи и той стреля по диагонала, но безпределно неопределено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР