Дългоочакваното отпадане на мерките срещу коронавируса няма да се случи

...
Дългоочакваното отпадане на мерките срещу коронавируса няма да се случи
Коментари Харесай

Обрат! Мерките срещу ковид остават

Дългоочакваното отпадане на ограниченията против ковид няма да се случи от първи април, както се очакваше. Това оповестиха изключително от Министерството на лъжата!

Хванахте ли се? Разбира се, за тези от вас, които се шокираха – това е единствено първоаприлската смешка, с която взехме решение да ви изненадаме. Надяваме се денят ви да стартира с въодушевление и колоритни хрумвания за неистина. Все отново през днешния ден ни се е паднало.

Но би трябвало обаче да сме почтени, в случай че ограниченията бяха върнати, нямаше да ни е толкоз занимателно. Изминаха цели две години, през които се редуваха какви ли не ограничавания на свободата ни. За някои „ доброволната и безвъзмездна имунизация “ да вземем за пример се равняваше на „ доброволното налагане на мир “ от страна на Русия в Украйна.

Много хора починаха поради заболяването. Някои, макар че имаха сложена имунизация, други - тъй като я нямаха, и трети по безчет аргументи.

Бизнесът понесе огромни загуби и доста хора изгубиха работата си. Има и още един миг, който напълно не е за занемаряване – психологичното здраве. Определено доста хора са почувствали напрежение от нужната отдалеченост и изолираност.

Но да се върнем на 1 април, тъй като в действителност ограниченията от през днешния ден отпадат. Носенето на маски към този момент е с пожелателен темперамент.

„ След близо 2 години, от 1 април България към този момент няма да е в обстановка на изключителна епидемиологична конюнктура. Решението е на Министерския съвет, което беше образувано вследствие на едномесечни полемики. Това значи, че отпадат въведените в страната противоепидемични ограничения, с които някои от нас привикнаха да живеят “, уточни министърът на опазването на здравето проф. Асена Сербезова по време на конференция в Министерство на здравеопазването. Това към този момент си е самата истина.

Успешен ден! И не забравяйте да си поставите бустерна доза въодушевление, което профилактично да разпръсквате без защитни средства на хората към вас.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР