Дългоочакваният старт на приключенското състезание Игри на волята: България“ ще

...
Дългоочакваният старт на приключенското състезание Игри на волята: България“ ще
Коментари Харесай

„Игри на волята: България” със специална прожекция в Царево

Дългоочакваният старт на приключенското съревнование „ Игри на волята: България “ ще бъде в петък, 6-и септември. Точно в 20:00 часа феновете на NOVA ще се срещнат с неговите невероятни участници, ще чуят от самите тях мотивацията им да се включат в шоуто. Кой ще стане техният любимец и кой действително ще завоюва огромната премия от 200 000 лв., посредством само и единствено на личните си благоприятни условия, следва да разберем скоро. „ Игри на волята: България “ ще се излъчва всеки ден от понеделник до петък .

За старта, на 6-и септември, Националният празник на България, в центъра на Царево ще бъде построена специфична видео стена, на която жителите и гостите на града ще могат да проследят на огромен екран по какъв начин стартира цялото премеждие, освен това в компанията на екипа на предаването и водещата Александра Сърчаджиева. Ексклузивната прожекция е с вход свободен и се реализира с поддръжката на община Царево, които оказват подпомагане на продукцията през целия интервал на фотоси.

„ Първият епизод е напълно сниман в Царево. Това е и една от аргументите да създадем тази прожекция, тъй като е метод да благодарим на всички хора от града и района, които ни помагаха през месеците на фотоси. Освен това, чакаме да има и доста посетители на града, за които съм сигурен, че ще е любопитно да видят старта ни на огромен екран, а по-късно в случай че решат да се разходят по местата на фотоси “, споделя Никола Тупарев, продуцент от „ Олд Скуул “.

„ Игри на волята: България “ ще се излъчва всеки ден от понеделник до петък.

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР