Дългоочакваният Sofia Masters 1000 ще бъде рестартиран на 15-и юни,

...
Дългоочакваният Sofia Masters 1000 ще бъде рестартиран на 15-и юни,
Коментари Харесай

Ясно е кога продължават квалификациите за Sofia Masters

Дългоочакваният Sofia Masters 1000 ще бъде рестартиран на 15-и юни, взеха решение уредниците.

Лошото време през последната седмица наложи отсрочване на квалификациите на мощния Мастърс. Метеоролозите споделят, че сряда след сряда дъждовете ще спрат, а с това и срещите ще бъдат възобновени.

За присъединяване в Masters-a са записани повече от 100 състезатели от цялата страна, като това е един от най-силните шампионати през годината в календара на Интерактив тенис.

До 26-ти юни би трябвало да станат ясни всички 16 квалификанти, които ще бъдат разпределени след жребии против поставените 16 в схемата, като един от посочените за любимец и първенец в есенния Мастърс Матеуш Ейсмонт ще пропусне шампионата заради измененията в графика, Той ще бъде сменен от Константин Стоянов. Това несъмнено отваря пътя на останалите в схемата. Интересен факт е, че в схемата остават двама участници, печелили шампионата през годините. Това е спортният публицист Петьо Борисов и Едиз Батран. Именно двамата играят на край в първия Мастърс 1000.

Организаторите канят всички искащи да се насладят на дуелите, всяка вечер след 20 часа на кортовете на Националния тенис център в Борисовата градина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР