Дългоочакваният смартфон RED Hydrogen One с холографски дисплей така и

...
Дългоочакваният смартфон RED Hydrogen One с холографски дисплей така и
Коментари Харесай

Основните характеристики на смартфона RED Hydrogen One: холографски дисплей, стерео камери, 4500 mAh батерия

Дългоочакваният смарт телефон RED Hydrogen One с холографски екран по този начин и не може да излезе на пазара. След многообещаващия анонс, презентацията на устройството бе неведнъж отлагана. Дори и след узаконяването от страна на FCC, продажбите на смарт телефона бяха още веднъж отсрочени. Но може би всичко това напълно скоро ще завърши.

Производителят на RED Hydrogen One разгласява тийзър, който демонстрира основните характерности на телефона. Да си напомним, че RED Hydrogen One би трябвало да има „холографски“ екран. Екранът е с размер на диагонала 5,7 инча и с помощта на употребяваните нанотехнологии е вероятен „плавния преход от 2D наличие към 3D режим и интерактивни игри“. За потреблението на 3D опциите не са нужни специфични очила. Интересът към RED Hydrogen One несъмнено е доста огромен.

RED съобщи, че в смарт телефона се употребява логаритъм за конвертиране на стерео звука в многоканално аудио, с което се обезпечава резултат на потапяне в триизмерната среда.



Рекламното изображение демонстрира смарт телефон с четири камери – по две от всяка страна. Това са стерео камери с резолюция 8,3 мегапиксела на предния панел и 12,3 мегапиксела на задния панел. Камерите могат да снимат H4V холографски изображения и видеа. След това сниманият материал се възпроизвежда от 5,7-инчовия екран с резолюция 2560х1440 пиксела.

От останалите механически характерности са маркирани 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Възможно е слагането на microSD карта. Налични са USB Type-C порт, общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо, скенер за пръстови отпечатъци. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4500 mAh. Поставен е порт за включване на спомагателни модули. Няма информация за датите на формалната презентация и на продажбите на холографския смарт телефон RED Hydrogen One.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР