Дългоочакваният сблъсък от група D между отборите на Англия и

...
Дългоочакваният сблъсък от група D между отборите на Англия и
Коментари Харесай

Битката за Британия е гвоздеят в програмата на UEFA EURO 2020

Дългоочакваният конфликт от група D сред тимовете на Англия и Шотландия е гвоздеят в днешната стратегия на UEFA EURO 2020. Интригуващият дуел е довечера от 22 часа на стадион „ Уембли” в Лондон и ще може да го гледате директно в Gong.bg, както и в каналите DIEMA и DIEMA SPORT 2.

Футболистите на селекционера Гарет Саутгейт потеглиха с минимална победа против Хърватия, до момента в който шотландците инкасираха загуба в първия си дуел против Чехия на „ Хемпдън Парк”.

Повече от 20 000 шотландци са към този момент в британската столица, а безредиците по улиците на Лондон не липсват. Голяма част от почитателите на символичните посетители няма да могат да влязат на стадиона поради ограниченията против ковид и ще следят дуела в някоя от фензоните, което сигурно значи още проблеми за локалната полиция.

Целият регион към „ Уембли” ще бъде отцепен, като ще до оборудването ще бъдат допускани единствено хора с билети, като общият им брой ще е 22 500. Сред полицията има съществени опасения, че шотландци може да обхванат в браншове за англичани, защото евентуално ще се снабдят с билети от разнообразни уеб сайтове.

Вероятни сформира:

Англия: Пикфорд, Трипиър, Стоунс, Мингс, Шоу, Райс, Филипс, Стърлинг, Маунт, Фодън, Кейн

Резерви: Рамсдейл, Джонстън, Уокър, Коуди, Чилуел, Уайт, Джеймс, Грийлиш, Дж. Хендърсън, Санчо, Сака, Белингам, Рашфорд, Калвърт-Люин

Контузени: няма, Под въпрос: Магуайър, Наказани: няма

Шотландия: Маршал, Хендри, Ханли, Тиърни, Форест, Макгин, Мактоминей, Армстронг, Робъртсън, Дайкс, Адамс

Резерви: Гордън, Маклафлин, О'Донъл, Тейлър, Галахър, Купър, Патерсън, Макена, Макгреър, Кристи, Флек, Търнбул, Фрейзър, Низбет, Гилмор

Контузени: няма, Под въпрос: Гилмор, Тиърни., Наказани: няма.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР