Дългоочакваният сблъсък между и този път заслужено завърши в полза

...
Дългоочакваният сблъсък между и този път заслужено завърши в полза
Коментари Харесай

Меси загуби, но стори "любимото" си срещу Сити - Стърлинг "пострада"

Дългоочакваният конфликт сред и този път справедливо приключи в интерес на " жителите ", които минаха през цялостен поврат, само че завоюваха с 2:1. По този метод те си подсигуряваха и първото място в групата в , с което и евентуално по-лесен противник на осминафиналите.
Звездното трио в нападението на парижани , Килиан Мбапе и Неймар още веднъж бе на терена, само че не получи толкоз шансове за изява, защото на техния отбор му се постановяваше най-вече да се изявява в защитата под сериозния напън на съперника.

Все отново един от тях се разписа - френският нападател Мбапе, който откри резултата в 50-ата минута. Той го стори след подаване на Меси към него, макар че след това топката се отклони в тялото на неприятелски защитник.
Въпреки това аржентинецът още веднъж не впечатли с екипа на новия си тим и остава надалеч от именитата си форма, която демонстрираше години наред в някогашния си клуб Барселона.
34-годишният футболист обаче стори друго - нещо, което се трансформира в " запазена марка " за него против " жителите ". Той промуши топката сред краката на Рахийм Стърлинг още в първите минути от срещата. Меси може да се похвали с по този начин наречената " мрежичка " и при двубой от предишното сред Барселона и Сити. Тогава пострадал е Джеймс Милнър (можете да видите и двата случая във видеата по-долу в материала).
Атомното трио в нападението на парижани обаче си навлече съществени рецензии. А една от най-сериозните гласеше, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР