Дългоочакваният план за действие на Великобритания заради коронавируса беше оповестен

...
Дългоочакваният план за действие на Великобритания заради коронавируса беше оповестен
Коментари Харесай

Борис Джонсън разкри плановете на Великобритания за борба с коронавируса

Дългоочакваният проект за деяние на Англия поради ковид беше оповестен от английския министър председател Борис Джонсън в особено послание, съобщи БГНЕС.
Следващата стъпка от сряда, 13 май, ще бъде " поощряване на хората да вършат повече и даже неограничени количества извършения навън ". Джонсън съобщи: " Можете да седнете на слънце в близкия парк, можете да шофирате до други дестинации, даже можете да спортувате, само че единствено с членове на вашето домакинство ".
Джонсън сподели и, че " скоро ще пристигна време... да се наложи карантина на хората, идващи в тази страна по въздух ".
Британският министър председател уточни, че хотелиерската промишленост може да отвори от юли: " Най-рано от юли - при съблюдаване на всички тези условия и спомагателни препоръки от специалистите; в случай че и единствено в случай че данните за инфектираните го поддържат, ще се надяваме да отворим най-малко част от промишлеността на хотелиерството и други публични места, при изискване че те са безвредни и съблюдават ограниченията за обществено разграничаване ".
Училищата ще отворят най-рано на 1 юни, като в началото в учебно заведение ще се върнат децата до 6-годишна възраст.
Британският министър председател съобщи, че най-песимистичните прогнози са били Англия да загуби по време на пандемията над половин милион души. Той още веднъж предизвести хората че " би трябвало да се подчиняват на разпоредбите за обществено разграничаване " и с цел да ги приложат, санкциите, които полицията може да постанова, ще бъдат увеличени.
Още: " Американският вицепрезидент няма да се самоизолира, въпреки да е бил контактен с болен от ковид "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР