Дългоочакваният наследник на Nintendo Switch може да се появи съвсем

...
Дългоочакваният наследник на Nintendo Switch може да се появи съвсем
Коментари Харесай

Конзолата Nintendo Switch 2 може да бъде пусната след няколко месеца

Дългоочакваният правоприемник на Nintendo Switch може да се появи напълно скоро.

Конзолата Nintendo Switch 2 евентуално ще бъде пуснатa през идната година. Новината идва от правосъдни документи от скорошното дело на Microsoft и FTC. В съответен параграф Microsoft загатва наследника на Switch. Документът гласи:

„ Switch беше пусната три години по-рано и се чака Nintendo да пусне наследника на Switch още през идната година, до момента в който PlayStation 5 и Xbox Series X|S са на друг стадий от виталния цикъл на конзолата “.

Това значи, че съперниците на Nintendo в гейминг пространството чакат портативната подпора от последващо потомство да бъде пусната на пазара през 2024 година

Въпреки това, Дъг Баузър, президент на Nintendo, счита, че Switch има още няколко години. По-рано тази година служителят съобщи:

„ Вълнуващо е да забележим, че търсенето към момента е налице. Така че няма какво да разгласяваме за бъдеща подпора или устройство, само че към момента сме доста оптимистични по отношение на Nintendo Switch “.

Имайте поради, че това към момента е непотвърдена информация.

През юни се появи различен отчет, в който изпълнителен шеф на Activision Blizzard твърди, че Nintendo Switch 2 може да бъде също толкоз мощна, колкото Sony PlayStation 4 и Microsoft Xbox One.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР