Дългоочакваният филм Сексът и градът 3 (Sex and the City

...
Дългоочакваният филм Сексът и градът 3 (Sex and the City
Коментари Харесай

Няма да има Сексът и градът 3

Дългоочакваният филм " Сексът и градът 3 " (Sex and the City 3) няма да се случи. Това разгласи екранната Кари Брадшоу - актрисата Сара Джесика Пракър.

Снимките на третата част от игралния филм, който продължи суперуспешния сериал от 90-те, трябваше да стартират до дни.

Актрисата обаче удостовери, че планът дефинитивно е спрян. " Всичко свърши. Няма да го вършим ", съобщи 52-годишната Паркър.

Тя съобщи, че е доста разочарована. " Имахме доста хубав, занимателен, трогателен, радостен и въодушевен от действителността сюжет. Разочарована съм не толкоз, че няма да можем да разкажем тази история и да се насладим на фотосите, колкото поради хората, които от толкоз време чакат и желаят нов филм ", сподели Паркър на влизане на зрелище на New York City Ballet Gala, в компанията на брачна половинка си Матю Бродерик.

 Снимка 275998

Паркър не разяснява за какво, само че от изявления в английските медии излиза наяве, че причина за неуспеха на плана, е актрисата Ким Катрал (Саманта). 61-годишната звезда е сложила ултиматум към продуцентите от Warner Bros.

Катрал е поискала компанията да финансира странични нейни планове - нещо, което продуцентите са отказали.

От своя страна актрисата е отказала да се снима в " Сексът и градът ".

Припомняме, първият сезон на сериала " Сексът и градът " излиза през далечната 1998 година, с цел да се трансформира в един от най-успешните телевизионни артикули за всички времена. Краят му е последван от две елементи на кино версията - през 2008 година и през 2010 година

Сн. Архив
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР