Дългоочакваната колаборация на Галена и Миле Китич, която се появи

...
Дългоочакваната колаборация на Галена и Миле Китич, която се появи
Коментари Харесай

Поп-фолк фурията Галена стана баба

Дългоочакваната колаборация на Галена и Миле Китич, която се появи в платформата за видеосподеляне YouTube при започване на седмицата към този момент е със поръчка да се трансформира в новия балкански шлагер. Песента носи името „ Добре ли си? “ и бързо набра известност. Буквално за часове парчето събра внушителните над 863 678, а меломаните не стопират да показват възхищението си от плана.

В клипа Галена се появява като бабичка
https://www.youtube.com/watch?v=gYAye20r3iE, която наподобява забележително добре за годините си. „ Толкова е добра, нямам думи! Това заслужава да стане огромен шлагер на Балканите. “, „ Не единствено, че ще летен, а и балкански шлагер! Браво на Галена, хамелеона на поп-фолка! “, споделят почитателите на родната звезда. Моделът Розмари Тишер, която се прочу около аферата си с фитнес инструктора Ричард Величков в последния сезон на „ ВИП Брадър “, се разписва също с присъединяване в клипа.

Музиката и аранжиментът са дело на Даниел Ганев, а текстът на Атастасия Мавродиева, Марта Савич, Росен Димитров и Мирослав Митев. На режисьорския стол за видеото пък сяда Георги Манов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР